.MKV splitter
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am un .mkv de 8,74GB (cu Led Zeppelin). Evident, nu-mi incape pe un DVD DL. Cum fac sa pot sa-l scriu pe discuri?

1. NU vreau sa-i scad calitatea ca e 720p. Nici ca latime nici ca encoding. Vreau fisierul asta.
2. Nu vreau sa-l impart pentru arhivare si ca sa-l vad sa trebuiasca sa copiez bucati si sa le lipesc (cu Toast sau alte asemenea).
3. Vreau sa fac ce faceam cu avi-urile cu Explicit. Ii ziceam sa imparta un avi in 2 si el asta facea.

Exista un .mkv splitter pentru mac?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Aoleo, atata are Zeppul ala? Ca se inghesuie si la mine pe teava.
Buna intrebare, cu ce splitt-uim mekavelele?
Cred ca o sa apara un nou mkv, ceva mai mic.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am dat peste un program cand a trebuit sa unesc sunetul si imaginea pentru un HD (Amelie).
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/
vad prin preferinte ca ar putea si splita fisierul, dar n-am chef de sapat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bre huk, mare om esti! Noroc ca mi-ai atras atentia, acum citesc helpul lui MkvMerge si imi dau seama cat de misto container poate fi mkv-ul: stie si capitole (nested, adica si subcapitole) si multe altele.
MkvMerge stie si split, acum am splitat Zeppul ala.

Super!

P.S. Chiar daca pe sit spune ca e pentru 10.4, merge si pe Leo (daca s-a facut update de la Tigru la Leo, cu MkvMerge deja instalat pe Tigru).

[ Modificat: 08 Februarie 2008 02:09 AM de altero ]