Date de pamant sau nu ce-i drept nano se zgarie foarte ushor si e super sensibil.
Dupa parerea mea iPod nano 2 sau 4 giga este ideal,canta multe ore, este ushor, deshi super sensibil,
Recomand gumele alea tubes, care il fac mai greu si aveti grija au o aderenta foarte mare, era sa-l pierd pe strada se desprinsese de cordon noroc ca am fost atent.
Ca stocare am deja 1,5g de muzica pe el, mai am si ceva audiobooks si este plin, este imposibil sa asculti muzica la casti mai mult de 3-4 hai sa spunem 5 ore maximal.
Iar celalat iPod cel de 30 si 60..ok ca tehnologie e bine sa faci mai bum si mai extra dar…..si daca ai cara date cu el…baieti 60 G de date este enorm + ca am io o indoiala cu bateriile si durata de functionare la asha ecran si magazie. Muzica 30 giga???? Lucreaza careva la Radio si duce arhiva cu el acasa in fiecare zi lololololololol
Se vede bine, dar sa vezi un film pierzi o gramada de detalii hai sa fim sincer
Pt videoclipuri?? Well faceti asha un cadou la cineva in clasa a VII, daca se poate fetitze pubere, ele sunt cu videoclipurile si cu posterele.
Pe IPod-ul mare in romania nu l-as scoate din buzunar, o chestie care o urasc este show off-ul, mi se pare complet aiurea sa ma urc in tram in Timisoara si sa ma uit la iPod la un film…lololol este complet ridicol….
In tren cand ii vad de la TM la CJ scot care mai de care leptoapele si frunzaresc videoclipuri si muzica ...sunt ridicoli!!!
Suntem o tara de inapoiati, chiar daca este o mana de oameni care au gageturi..marea si grosul poporului nu-si permit.
Nu am vazut in tren pe niciunul completand situatii si editand text la greu, doar chestii de fun…asta este show off de cea mai proasta calitate.
Mai da ce repede le-ai pus tu etichete pe frunte tuturor!
Faptul ca n-ai vazut tu nustiu ce in tren, nu te face expert in psihologia romanului! Eu editez rapoarte, metodologii, chestionare, baze de date, etc in tren cand merg 5 ore spre Neamt. Cand ma satur sa fac pentru munca, ma uit la un film, asa am vazut jumate de Underground si Shopgirl in ultima deplasare. Alteori doar frunzaresc prin poze, mai scriu un blog, imi mai incarc shuffleul cu muzica. Nu m-am simtit niciodata ridicol ci doar mai aproape de familie sau/si mai relaxat.
Cat despre muzica, acum am 18G si mi-ar place sa car pe ipod si backupurile (vreo 5G) si toate documentele ca nu stii cand ai nevoie de ceva (5G)! Din nefericire ipodul meu are doar 10G (si doar 512M pe shuffle) asa ca tebuie sa le pun pe rand, in functie de ce am mai multa nevoie.
Pote ca tara in care traiesti tu e o tara de inapoiati, dar eu nu simt asta. Oricum, mesajul tau arata clar ca apartii tarii in care traiesti, sau in care crezi ca traiesti, si e trist. Poate data vitoare cand te hotarasti sa insulti un popor intreg si subpopulatii din el, te vei gandi ca unii dintre noi (astia de pe forum) fac parte din acel popor/subgrup.
N-are sens sa zic ca m-ai jignit ca nu mor caii cand vor cainii…
Libertatile individuale nu prevaleaza niciodata asupra libertatilor celorlalti membri ai comunitatii.
Poti sa spui ce vrei, evident, daca n-ai inteles ce am spus in primul post, nu are sens sa insist.
Si ca sa revin la subiectul topicului… eu as da 50 de USD in plus pentru 1.ecran 2.color, 3. slideshows, 4. contacte si calendar si 5. posibilitatea de a pune stele , oricat de fragil ar fi. Ar fi perfect pentru frunzareala prin poze (minuscule, ce-i drept) cand e dor de casa.
Daca te mai gandesti ca e la pretul shuffleului vechi de 1G (parca, nu mai tin bine minte cat era inainte) atunci toate 5 sunt oarecum “gratis”.