Huse ipod, unde gasesc in bucuresti?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.01.08

Mi-am luat de curand un ipod classic 160GB si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el dar trebuie sa-i gasesc neaparat o husa pentru ca spatele se sgaraie foarte usor si as vrea sa-i protejez si ecranul.

Am gasit niste huse la Torrent Computers dar nu-mi place ca pentru husele mai bune te pun sa astepti 10 zile pana ti le dau si asta nu-mi place si nu vreau sa-mi cumpar una naspa pana gasesc ceva klumea.

Gasisem tot la ei o husa transparenta de la belkind, dar au scoso de pe site desi era tot cu 10 zile.

Am vazut intr-un reportaj de la CES (Expoozitia de electronice cea mai mare din lume inainte de MacWorld) o husa de ipod misto facuta dintr-un material folosit inainte de a se desecretiza de armata pentru a proteja elicea elicopterelor de inghet, se numeste Invisible Shield si nu cred ca o sa-mi trimita in romania, site-ul lor e cam paradit dar au huse pentru mai multe gadgeturi inclusiv laptopuri.

Chiar daca m-ar costa 300 lei s-o aduc in romania, chiar merita.

Ce vreau sa va intreb:

Ce perteneri apple gasesc si eu in bucuresti penytu a cumpara o husa de ipod klumea?

Stiti pe cineva care aduce huse invisible shield in romania?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

uite lista cu ce gasesti in tara asta: http://www.apple.ro/ro_/apple/wheretobuy/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.01.08

Am gasit un magazin istyle in bucuresti, o sa-i sun maine sa vad ce huse au, multumesc.

‹‹ Problema cu ipodul      Bass pe Ipod ? ››