1 din 2
1
Program Facturare ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Stie careva un rpogram de facturare pentru noi utilizatorii de OSX

Adica in afara de Excel ... ceea ce si folosesc actualmente ... numai ca fara Excel ci prin Numbers de la iWork

Problema e ca nu stiu daca se poate face sau cel putin eu nu stiu sa fac sa am si o baza de date cu clientii ... adica cel putin cand fac o factura pentru un client vechi sa nu trebuieasca sa completez datele lui de fiecare data ... sau si mai avansat sa-mi salveze facturile emise intr-o baza de date ceva ... adica cand vreau sa fac o noua factura sa imi genereze automat numarul ei nu sa stau sa ma gandeasc oare la ce numar am ajuns smile

Nu stiu intreb si eu ... stiti pe cineva o firma ceva care sa fac si app pentru Mac Useri

Daca dau search pe google dupa programe de facturare toate sunt .exe totul pentru Micro$$$oft nimic pentru MA€ ... smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Uite-te aici: http://myob.com/servlet/Satellite?cid=1119333613934&pagename=MYOB/Page/HomePageNoLoginBoxTemplate&site=en_UK&c=Page

Soft de buissnes managment

Nu l-am incercat dar se zice ca e cea mai buna suita pt mac.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.05

http://www.billings2.com/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

http://www.xsilva.com/

e o solutie completa, un POS insa are si functii de invoice!

[ Modificat: 14 Ianuarie 2008 06:44 AM de pămătufu' ]
 Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gangboy - 14 Ianuarie 2008 03:54 AM

E dragut dar problema mare ... am citit si pe forum la ei ... problema ... e moneda ... nu poti schimba asta ori nu am gasit eu si are asa ceva ... e culmea putea sa ma lase sa schimb moneda doar calculele le face in functie de numerele introduse ... nu dupa simbolul monedei fie ca e $ sau euro sau ron

Puteau sa faca in Preferences un camp unde sa alegi currency care vrei e pur si simplu blocat pe $ ... pe langa faptul ca e numai in $ ... puteau macar sa ai o optiune unde sa bifezi “do not show currency” ca eu introduc sumele care trebuie in ron si app face calculele cu 19%

asta mi se pare aiurea

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ceva p-aici?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu folosesc Billings pentru facturare trebuie putin modificat in address book ca sa poti introduce codul CUI si datele firmei dar merge pana la urma. Trebuie modificat si template-ul. Sunt neplatitor de tva deci nu stiu cum calculeaza cu TVA dar nu cred ca sunt probleme.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Probabil ca daca cineva vrea o aplicatie specifica pentru Romania si sa mearga si pe mac este cel mai ieftin sa apeleze la o firma care poate face o astfel de aplicatie in php sau java. Este mai simplu si mai ieftin decat sa faci o aplicatie in Cocoa.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

imi dati idei smile . cred ca e destul de simplu in flash, direct de pe net. ce ma nedumereste este imprimanta si foaia. foaia e una standard? incape intr-o imprimanta normala?
cred ca m-as implica intr-un astfel de proiect online.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
LST - 14 Ianuarie 2008 07:09 AM
gangboy - 14 Ianuarie 2008 03:54 AM

E dragut dar problema mare ... am citit si pe forum la ei ... problema ... e moneda ... nu poti schimba asta ori nu am gasit eu si are asa ceva ... e culmea putea sa ma lase sa schimb moneda doar calculele le face in functie de numerele introduse ... nu dupa simbolul monedei fie ca e $ sau euro sau ron

Puteau sa faca in Preferences un camp unde sa alegi currency care vrei e pur si simplu blocat pe $ ... pe langa faptul ca e numai in $ ... puteau macar sa ai o optiune unde sa bifezi “do not show currency” ca eu introduc sumele care trebuie in ron si app face calculele cu 19%

asta mi se pare aiurea

uite ce am gasit eu la ei pe site : http://www.billings2.com/support/article.php?id=047  si eu sint interesat si urmaresc subiectul , daca gasesti ceva de care esti multumit da-ne si noua de veste

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

si totusi, in apple works nu o merge oare?...

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Appleworks ? Nu am mai folosit Appleworks de pe vremea Jaguar-ului, maxim Panther-ului cred , dupa care usor a fost inlocuit de iWorks . Da , acum mi-am facut eu singur un template pe care il folosesc , dar binenteles trebuie sa am grija sa le dau numar la facturi , iar citeodata ma incurc , trebuie sa vad care s-au platit si sa tin o evidenta separata , este ok dar tot timpul este loc si de mai bine nu ?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

O alta solutie bunicica este Bento dar merge numai pe Leopard. In schimb ai avantajul de a avea un sistem de facturare custom si destul de rapid de dezvoltat.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da cred ca pana la urma ma limitez la PHP+SQL sau mai nou FLASH + AS

Deocamdata e cea mai semi profesionala metoda ca sa-ti faci un program propriu de facturare ... in afara de iWorks / Numbers

Ca vad ca am intrat total in ceata cu creearea unei app in Objective-C si Xcoduri si cine stie cate altele smile

O sa incerc cu preietenul meu programator in C sa vedem mai bine zis sa intelegem pasii crearii unei app pt Mac

[ Modificat: 14 Ianuarie 2008 11:23 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 14 Ianuarie 2008 08:20 PM

si totusi, in apple works nu o merge oare?...

uite momentan asta folosesc in iWork ‘08 / Numbers sau Office / Excel

Numbers deschide Exceluri

Download Link

[ Modificat: 14 Ianuarie 2008 11:41 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.06.08

Problema e ca nu stiu daca se poate face sau cel putin eu nu stiu sa fac sa am si o baza de date cu clientii ... adica cel putin cand fac o factura pentru un client vechi sa nu trebuieasca sa completez datele lui de fiecare data ... sau si mai avansat sa-mi salveze facturile emise intr-o baza de date ceva ... adica cand vreau sa fac o noua factura sa imi genereze automat numarul ei nu sa stau sa ma gandeasc oare la ce numar am ajuns smile

O alta aplicatie de facturare este Fanurio http://www.fanuriotimetracking.com. Fanurio salveaza facturile intr-o baza de date si le numeroteaza automat.

Poti sa vezi facturile platite si neplatite sau sa le cauti dupa numar si client.

Ruleaza pe Mac OSX inclusiv Leopard.

1 din 2
1