Sigur vor sari de *** in sus cativa la urmatoarele intrebari. Dar…mai conteaza?
Am 1.1.2 bl 46 si zilele astea voi comanda un Stealth SIM…Intrebarea este PE CARE? StealthSIM care cred ca este cel pe care l-a cumparat si dinoc sau TurboSimBLADOX de care intreba cineva pe forum cat costa…puteti vedea si voi ca e foarte scump fata de restul, sau ar mai exista varianta Next Sim2 care este o copie la fel ca NextTurboSimStealthGSM
Am tot citit pe forumuri ca cele facute in China e posibil sa functioneze o perioada dupa care sa se blocheze. A mai incercat cineva de pe acest forum si altceva in afara de StealthSIM-urile comandate din Canada?
Comparativ intre StealthSIM si TurboSIM am inteles ca StealthSIM nu va functiona si pe 1.1.3 pe cand cele Turbo sunt reprogramabile si vor functiona si cu 1.1.3
Am gasit atatea variante ca sincer nu stiu pe care sa il aleg, pt ca TurboSIM e foarte scump iar copiile acestui simunlocker, gen NextSim2 sau Next Turbo Sim Stealth GSM, nu stiu daca vor functiona
Deci…din cele de mai sus, in afara de StealthSIM…care s-a confirmat ca functioneaza in Romania…Vodafone?
Stiu…stiuuu…inainte sa bag simul trebuie facut Jailbreak
Daca am omis ceva sau au mai fost puse intrebarile de mai sus…scuzele de rigoare…si urmeaza sa ma amuz cu replyurile voastre acide