Bass pe Ipod ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare,
Am auzit prin tirg de la cineva ca ar exista un programel care amplifica Bass_ul la Ipod G3 .Stie cineva de asa ceva,sa nu mai dam banii pe alte casti mai capabile?

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Nu tine de iPod modul cum redau castile sunetul. am pus un iPod/iPhone pe un amp marantz cu boxe capabile B&W;(parca) si se auzea muult mai decent decat orice mp3 player de pe piata, daca MP3-ul AAC-ul este codat corespuzator se aude civilizat. nu o sa ajungi la nivel de CD original tras la Sony sau la vinil.
Boostul de bass se realizeaza software si nu hardware (microcip sau lampi) banuiesc la ce zici tu acolo si risti ca in output la casca sa ai un semnal ce face casca sa distorsioneze. in plus bassul in exces dauneaza auzului. daca ai observat castile au niste mici orificii prin care scot afara din sunet exact pentru a nu distruge fizic urechea.
iar de amorul discutiei am incercat niste casti SHURE ( http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/att/index.htm ) si se aude demential fara nici un fel de modificari la player, magandesc sa-mi cumpar si eu asa ceva.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.08

Ia niste casti decente (iti recomand calduros AKG K412P). O sa auzi si basul. Nici un soft nu poate suplini castile decente (cele furnizate de apple sint asa… ca sa poti sa-l incerci in magazin).