2 din 2
2
cu ce programe pot descarca filme de pe net?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

bittorent e varza: lasa macu sa intre in sleep in timp ce lucreaza, daca se deconecteaza din nu stiu ce motive asa ramane, nu mai trage nimic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
digital_me - 08 Februarie 2006 02:41 PM

clientii de tip torrent nu-s grozavi daca n-ai o conexiune buna. ajungi sa faci un
upload de 3 ori mai mare decat download-ul pana iei un fisier mai mare…

pai se poate seta torentul cat sa fie uploadul. in cazul in care dai 5kb iti vine decent cu 20-30 de kb. oricum nu are importanta traficul din moment ce nu se contorireaza. la inceput am folosit torrent dar e naspa rau. nu am reusit sa ii dau alte cale de salvare decat pe desktop :(. asa ca am trecut pe azureus. ocupa mai mult din resursele sitemului :( dar are o serie de setari pe care nu le are torrentul. de ex. se poate conecte de mai multe ori la acceasi ip. :D plus foloseste mai multe retele. problema cu asta este daca nu ai seed (de la cina sa tragi) e gata. ui eu de 5 zile incerc sa dau jos un program fruitmenu si nu am seed.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Derek - 09 Martie 2006 08:16 PM

la inceput am folosit torrent dar e naspa rau. nu am reusit sa ii dau alte cale de salvare decat pe desktop

Daca prin “torrent” te referi la BitTorrent, sa stii ca se poate seta calea pentru salvare oriunde.

Eu folosesc BiTorrent cu mare bucurie; in principal imi place ca nu ocupa asa multe resurse ca ceilalti clienti, ceea ce rezulta intr-un PowerBook mai putin incins (poate si de aia nu mi-am parlit HDDul, pana acum…?)

2 din 2
2