casti wireless sau bluetooth
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

as vrea sa-mi iau niste casti fara fir pe care sa le folosesc la un mac mini intel si la un macbook, wireless sau bluetooth. a folosit cineva asa ceva, aveti ceva recomandari?

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
fallout - 15 Ianuarie 2008 07:30 PM

as vrea sa-mi iau niste casti fara fir pe care sa le folosesc la un mac mini intel si la un macbook, wireless sau bluetooth. a folosit cineva asa ceva, aveti ceva recomandari?

Păi și bluetooth intră tot la categoria mai largă „wireless”, în sensul că poate fi „wireless” dar nu bluetooth. O telecomandă de vaporaș e tot wireless ,nu?
Concret: dacă se poate, chiar bluetooth, pe bune, nu wl pe frecvența vaporașelor. Vezi că au tot soiul de prostii și ieftine și scumpe pe Academiei, la coloane. Dacă vrei „de firmă”, cauți la firme, iStyle sau Noumax.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 30.11.07

Eu am un headset bluetooth Sony-Ericsson HBH-DS970, pe care l-am folosit la cateva telefoane si la PC (si merg si controalele media de pe el, pe PC). Am sa incerc diseara si pe Mac si revin (BT de pe MacBook are A2DP ?).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Uite eu asa ceva mi-am luat : http://direct.motorola.com/hellomoto/s9/  functioneaza si cu macbookpro-ul meu cit si cu iphone-ul

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

razvan> din cite stiu eu, leopardul suporta a2dp (cred ca tigerul nu duce). dar e un format destul de compresat, nu se pierde prea mult la capitolul fiabilitate?

cattus> din pacate, noumax si istyle nu au asa ceva, asa ca o sa trec pe la coloane, merci pentru tip.

sorin> imi place setul ala, de unde l-ai luat si cu cit?

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
fallout - 15 Ianuarie 2008 11:22 PM

razvan> din cite stiu eu, leopardul suporta a2dp (cred ca tigerul nu duce). dar e un format destul de compresat, nu se pierde prea mult la capitolul fiabilitate?

cattus> din pacate, noumax si istyle nu au asa ceva, asa ca o sa trec pe la coloane, merci pentru tip.

Cucoanele de la coloane aveau, parcă, 2-3 tipuri de căști bt pt diverse tipuri de mobile, dar - dacă e standard bt - nu văd de ce nu ar merge în general și cu un mac bt.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07
fallout - 15 Ianuarie 2008 11:22 PM

Il gasesti aici.

[ Modificat: 16 Ianuarie 2008 12:50 AM de Gattopardo ]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Eu le-a luat din state - 129 usd . Daca ai iPod sa stii ca exista si un adaptor.