sync si nokia n70
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

am gasit modalitatea de a face conexiunea intre powerbook si n70..dar nu inteleg cam ce trebuie sa fac ca sa mi l recunoasca sync din mac. chiar am nevoie de un sfat bun ptr ca cei de pe acel forum explica cum se face ..dar intr-un anumit punct nu reusesc sa ma prind de smecherie.unde anume??atunci cand ajung sa introduc acea “lista de key” s.a.m.d…nu stiu sincer cum sa bag acel “this section code” sa zic asa in folderul metab..si nu stiu cum.sa cititi cu atentie ...Locate Metaclasses.plist in this folder, open it in your favorite editor, and add this section of code;m…....?????

linkul…:http://www.macosxhints.com/article.php?story=20051007035617401&query=nokia+n70+sync

astept sfaturi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai, urmezi ce zice acolo ca sa ajungi in folderul Resources, unde o sa gasesti un fisier numit Metaclasses.plist. Il deschizi cu TextEdit de exemplu si adaugi, la sfarsitul fisierului, partea aia de cod pe care o deschizi daca dai click pe link. (Aici cred ca e nevoie de sfatul unora mai destepti: eu zic ca adausul trebuie pus inainte de ultimele doua linii, </dict> si </plist>, si nu dupa ele cum se sugereaza in sfat).
Cat despre NOK6680.tiff, ala e iconul care ti-ar apare in iSync cand ai adauga telefonul le device-urile sincronizabile. (In folderul Resources sunt toate iconurile respective).

Ar fi bine sa faci un backup la iSync inainte de modificari, just in case.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

ei tocmai asta e..unde pun adaosul ala..ca tot nu mi-l recunoaste.asta era problema…ei oare chiar cu text edit trebuie deschis fisierul ala??

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti sa incerci in ambele situatii.
Chestia cu TextEdit e cum salvezi (nu ii modifica tipul). De deschis e OK sa deschizi cu el.

Hai ca poate raspund si altii mai mesteri in chestii d-astea.