In primul rand salutari tuturor, sunt proaspat venita pe forum.
Tocmai am vazut tour-ul pt macbook air si as vrea sa va intreb daca aveti idee cand va aparea si in .ro sau cu ce pret s-ar vinde la noi.
He, he, ti-a placut, nu?
Cred ca o sa vina repede, poate mai putin de-o luna. Da si tu un telefon la iStyle, NouMax, sau store.apple.ro, ca doar astia sunt. Pretul? Cifra din dolari facuta in euro, la care se adauga taxe, TVA, spor, transport…
Insa e sexi!
clara sigheti - 16 Ianuarie 2008 05:08 AMIn primul rand salutari tuturor, sunt proaspat venita pe forum. Tocmai am vazut tour-ul pt macbook air si as vrea sa va intreb daca aveti idee cand va aparea si in .ro sau cu ce pret s-ar vinde la noi.
Păi nici în America nu apăru, e la nivel de precomandă. Ce v-am spus eu, dragi macuseri, acu vreo două ore, va avea succes… mare.
Cattus sum et thraece loquor Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
da, ne-ai spus
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
demential nene! asa da!
• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •