Suntem in aer!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.08

In primul rand salutari tuturor, sunt proaspat venita pe forum.

Tocmai am vazut tour-ul pt macbook air si as vrea sa va intreb daca aveti idee cand va aparea si in .ro sau cu ce pret s-ar vinde la noi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he, ti-a placut, nu? smile

Cred ca o sa vina repede, poate mai putin de-o luna. Da si tu un telefon la iStyle, NouMax, sau store.apple.ro, ca doar astia sunt. Pretul? Cifra din dolari facuta in euro, la care se adauga taxe, TVA, spor, transport…

Insa e sexi!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
clara sigheti - 16 Ianuarie 2008 05:08 AM

In primul rand salutari tuturor, sunt proaspat venita pe forum.

Tocmai am vazut tour-ul pt macbook air si as vrea sa va intreb daca aveti idee cand va aparea si in .ro sau cu ce pret s-ar vinde la noi.

Păi nici în America nu apăru, e la nivel de precomandă.
Ce v-am spus eu, dragi macuseri, acu vreo două ore, va avea succes… mare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da, ne-ai spus

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

demential nene! asa da!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •