2 din 2
2
Schimbare ram pentru Mac Mini
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

da… dar daca faci upgrade… gandeste-te ca de fiecare data cand instalezi OS X-ul (cred ca asta se intampla FOARTE RAR) va trebui sa pui si upgrade-ul :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

smile si care este problema? instalezi o data, faci back-up cu tot cu aplicatii si ce mai ai (asta daca ai hdd pe care sa tii back-up - ul) si nu mai trebuie sa instalezi alta data de 2 ori. va merge cam la 1 h reinstalarea dupa back-up… (parca la 10 gb mie mi-a luat cam 1h)

oricum, eu prefer back-up-ul, nu mai am probleme cu fonturile, toate chestiile care trebuiesc reinstalate….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
AlexBuga - 21 Octombrie 2005 03:44 PM

da… dar daca faci upgrade… gandeste-te ca de fiecare data cand instalezi OS X-ul (cred ca asta se intampla FOARTE RAR) va trebui sa pui si upgrade-ul :D

Nu cred. Tigerul meu e instalat (de nou) cu un astfel de DVD original cumparat ca Upgrade (pe factura) smile. Nu cred ca exista diferenta fata de un DVD “normal”.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

[B]AlexBuga[/B] unde pe site-ul emag ai vazut ca dau ei macmini cu tiger?

la mac mini nu am vazut sistem de operare mentionat iar parca la portabile scrie panther….

oricum, cum se comporta miniul? iti merge bine cu 512 ram?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

1) Man. Nu mai conteaza acum… asta e.. asa e cand nu mai ai rabdare: patesti ca mine :D

2) Miniul merge super. Insa am o chestie.. cand se umple ram-ul… are un fisier swap ? ca am obs ca se umplea si tot mergea ok. Ideea e ca nu as vrea sa-mi umple hdd cu prostii… exista undeva DISK CLEANUP, ca pe windoze ?

Oricum… cand ma redresez cu banii, o sa ii pun 1GB… ca sa stiu o treaba :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
AlexBuga - 21 Octombrie 2005 09:16 PM

2) Miniul merge super. Insa am o chestie.. cand se umple ram-ul… are un fisier swap ? ca am obs ca se umplea si tot mergea ok. Ideea e ca nu as vrea sa-mi umple hdd cu prostii… exista undeva DISK CLEANUP, ca pe windoze ?

LOOOLLL.  snake Memory management pe Windoze…

Incearca Onyx daca ai tendinte paranoide, dar o sa-ti treaca in timp… o sa vezi ca cei putini nu sunt nebuni… Ceilalti sunt nebunii…:snake:

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de ce crezi ca o sa ti se umple cu prostii? unde ai auzit asta? la ferestre poate

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

@alex buga

exista un fisier swap, are pina in 70 MB, e invizibil si nu te deranjeaza deloc…
nu-ti fa probleme din cauza asta wink

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

stiti de ce intreb ? ca am vazut ca se umple ramul cam repede si ma gandesc ca isi mareste swapul :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ai grija sa ai intotdeauna macar 1Gb liber pe discul sistem si nu-tzi fa probleme. OSX isi face el probleme pt tine.
Swapfile-urile sunt in /private/var/vm/ si OSX are grija de ele sa le faca si chiar sa le starga cand se elibereaza mult swap.
Oricum le sterge la fiecare bootare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ce frumos ai zis-o :D
misto.

bai… incep sa apreciez OS X pe zi ce trece mai mult :D E asa de “facut cu cap”.

Semnătură 

2 din 2
2

‹‹ curatare imprimanta      Print prin Bonjour ››