da… dar daca faci upgrade… gandeste-te ca de fiecare data cand instalezi OS X-ul (cred ca asta se intampla FOARTE RAR) va trebui sa pui si upgrade-ul :D
si care este problema? instalezi o data, faci back-up cu tot cu aplicatii si ce mai ai (asta daca ai hdd pe care sa tii back-up - ul) si nu mai trebuie sa instalezi alta data de 2 ori. va merge cam la 1 h reinstalarea dupa back-up… (parca la 10 gb mie mi-a luat cam 1h)
oricum, eu prefer back-up-ul, nu mai am probleme cu fonturile, toate chestiile care trebuiesc reinstalate….
da… dar daca faci upgrade… gandeste-te ca de fiecare data cand instalezi OS X-ul (cred ca asta se intampla FOARTE RAR) va trebui sa pui si upgrade-ul :D
Nu cred. Tigerul meu e instalat (de nou) cu un astfel de DVD original cumparat ca Upgrade (pe factura) . Nu cred ca exista diferenta fata de un DVD “normal”.
1) Man. Nu mai conteaza acum… asta e.. asa e cand nu mai ai rabdare: patesti ca mine :D
2) Miniul merge super. Insa am o chestie.. cand se umple ram-ul… are un fisier swap ? ca am obs ca se umplea si tot mergea ok. Ideea e ca nu as vrea sa-mi umple hdd cu prostii… exista undeva DISK CLEANUP, ca pe windoze ?
Oricum… cand ma redresez cu banii, o sa ii pun 1GB… ca sa stiu o treaba :D
2) Miniul merge super. Insa am o chestie.. cand se umple ram-ul… are un fisier swap ? ca am obs ca se umplea si tot mergea ok. Ideea e ca nu as vrea sa-mi umple hdd cu prostii… exista undeva DISK CLEANUP, ca pe windoze ?
LOOOLLL. Memory management pe Windoze…
Incearca Onyx daca ai tendinte paranoide, dar o sa-ti treaca in timp… o sa vezi ca cei putini nu sunt nebuni… Ceilalti sunt nebunii…:snake:
Ai grija sa ai intotdeauna macar 1Gb liber pe discul sistem si nu-tzi fa probleme. OSX isi face el probleme pt tine.
Swapfile-urile sunt in /private/var/vm/ si OSX are grija de ele sa le faca si chiar sa le starga cand se elibereaza mult swap.
Oricum le sterge la fiecare bootare.