2 din 2
2
Discuri care nu fac “mount” intotdeauna
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Scrie la Apple! Pe bune, spune-le ce patesti si zi-le sa-ti trimita macar firmware-ul original, sa te poti intoarce daca ceva nu merge bine.
In mod normal nu fac ei asta, dar poate…

Daca tin bine minte, tu ai Power Mac de 1,8, primul model aparut? Daca da, se aplica din nou regula aia cu n=1 smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 11 Februarie 2006 04:35 AM

Scrie la Apple! Pe bune, spune-le ce patesti si zi-le sa-ti trimita macar firmware-ul original, sa te poti intoarce daca ceva nu merge bine.
In mod normal nu fac ei asta, dar poate…

Daca tin bine minte, tu ai Power Mac de 1,8, primul model aparut? Daca da, se aplica din nou regula aia cu n=1 smile

cea mai logică reacție ar fi asta: să le scrii! nu văd de ce nu ai face-o și nici de ce te-ai codi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, e din primele generatii de PowerMac G5, desi cronologic vorbind, primele au fost cele de 1,6 GHz SP,  1,8 GHz SP şi 2 GHz DP. La urmatoarea “mini-revizie”, au scos SP-ul de 1,8 GHz si au introdus DP-ul de 1,8 GHz, cel pe care-l am eu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca le scriu, o sa primesc aceleasi raspunsuri: call your local Apple dealer, bla bla bla… Macar daca ar fi in garantie. Acum nu se mai uita nimeni la el, fara sa dai $$$ pe la dealeri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ieri: bag un DVD, merge OK, îl scot. După 5 minute îl bag iarăşi - nu apare pe Desktop sau în Finder. După înjurăturile de rigoare, am desfăcut SuperDrive-ul şi am şters lentila laserului cu un şerveţel dintr-ăla umed pentru curăţat LCD-uri. Pus la loc, acum merge perfect. Sunt curios cât va dura.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mai bine iei un spray cu aer

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si eu am facut ceea ce ai facut tu Tudor, la un cd-rom mai vechi, dar tare vechi
nu mai vedea cd-urile (asta pe win) si dupa ce l-am desfacut/sters nu am mai avut probleme multa vreme…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Inca o data nota zece pentru modul in care Apple a stiut sa asambleze PowerMac-ul G5. Scoaterea unitatii optice se face prin actionarea manuala a doua clinciuri, si prin extragerea celor doi conectori ai Superdrive-ului. Nu e nevoie de surubelnite.

Semnătură 

⌘-N

2 din 2
2

‹‹ sync si nokia n70      Mac OS X e destept :) ››