Asta cred ca asteptau toti care si-au actualizat (sa admitem ) din greseala iPhone la 1.1.3
1. Connecteaza iPhone la PC
2. Download iPhuc http://**********.com/files/84214672/iPhuc.zip
3. Dezarhiveaza si lanseaza iPhuc.exe
4. Tasteaza in el “enterrecovery” si asteapta pana cand iPhone intra in Recoverymode (Nota. Fii sigur ca esti in iTunes 7.5 si ca acesta ruleaza in timp ce parcurgi toti acesti pasi !)
5. Fereastra iPhuc trebuie sa afiseze: <iPHUC Restore> #:
(Daca nu, relanseaza iphuc.exe)
6. Tasteaza in el “filecopytophone WTF.s5l8900xall.RELEASE.dfu”
7. Tasteaza “cmd go”
8. Asteapta pana cand ecranul iPhone se face alb si iTunes recunoaste un device conectat la el
9. in Itunes apasa shift + restore -> alege FW 1.1.2 -> lasa-l sa termine -> fa la fel in continuare si alege 1.1.1 fw
10. Utilizeaza iBrickr pt. a scoate iPhone din modul DFU.
Nota. Acest tutorial nu va downgrada si basebandul !
All fame goes to puma_hh & kIREmK @ iphone-forums.de
[ Modificat: 11 Martie 2008 06:18 PM de Administrator ]
Presupun ca e lume care a facut “greaseala” din nou. :(
Ai sa ramai uimit de cati au facut upgradeul Motivele ? Care mai de care…..
Dar cel mai monumental mi s-a parut un tip care era extrem de nervos ca iPhone-ul lui 1.1.1 OTB (activat / jailbreakuit / deblocat) nu mai merge pe 1.1.3 deloc in conditiile in care era foarte nerabdator sa incerce noile “facilitati” din versiunea de asta-seara !
Asa este, deoarece, asa cum am precizat anterior, aceasta metoda nu downgradeaza si basebandul - adica 04.03.13_G
De altfel, nici downgrade-ul la 1.1.1 de pe 1.1.2 OTB nu downgradeaza basebandul, insa pt. 1.1.2 OTB exista metode de unlock xxxSIM.
Esti enervant rau cu linkul ala. Spart prin metode hardware? Iti place sa te citesti scriind?
Chúng tôi có thể unlock tất cả các phiên bản iPhone, kể cả phiên bản 1.1.3 có modem firmware 04.03.13_G và BootLoader 4.6 vừa mới được cập nhật ngày 16/1/2008.
Oh wait. La buzau o gaina a nascut pui vii. A scris si in ziar. Si nu era in vietnameza.
Lol. Mey, dati search pe google cu 1.1.3 hardware unlock si o sa va gaseasca linkul complet. Eu tastez acum de pe iPhone care n-are inca Copy&paste;ca sa iau tot linku’
Edit: scrie in engleza pe pagina aceea
[ Modificat: 17 Ianuarie 2008 06:54 AM de CosminB ]
@cosminbro daca postezi ceva, macar fa-o ‘pana la capat’, treaba sta in felul urmator: s-a facut update la un iphone 1.1.2 la 1.1.3, deblocat prin habar nu am ce metode hardware(dalta si ciocanul), dupa care downgrade din nou la 1.1.2 de unde s-a facut activarea, pt. ca si prin’ urmare ,1.1.3 nu se poate activa
Mi-am adus aminte, azi la pranz m-am plictisit si dupa ce i-am dat lui Steve un telefon, de fapt nu am vorbit eu ci Tudor, am primit de la apple sa testez versiunea 1.1.4 de firmware. E tare, are de toate, o sa revin cu detalii.
Dupa cum vedeti, este deblocat SOFTWARE si merge bine si pe Vodafone.
Ar mai trebui spus ca metoda asta “hardware” e de fapt de spoofing al SIM-ului (vodafone, orange, etc.). Asta e ilegal in toata UE. Mai mult, probabil ca in momentul in care vodafone vede asta, minim iti taie abonamentul, mazim iti cer despagubiri si pistoneaza sa intri la puscarie.
Chiar si asa, procedeul e complicat si implica si modificarea muuuuuuuuultor fisiere in iPhone. Dar pentru 1.1.3 nu s-a facut inca jailbreak.
Pentru 1.1.2 era un tutorial in 15 pasi usori, mai toti cu hex editorul si facuti pentru string-uri de la provideri cunoscuti, nu Vodafone Romania.
Cum zicea si mirceahr, daca vrei sa spui ceva, fie dai link catre cineva care o spune bine, fie explici tu cu cuvintele tale ce crezi tu ca se intampla in lume. E pacat sa o dai ca stire cand e de fapt o informatie mai mult wishfull thinking decat adevar.
Si ar mai trebui sa stii ca jurnalistii isi verifica informatia din 2 surse independente, una singura credibila daca folosesti e de ajuns, dar in vietnameza…. hai ma… sigur ai un IQ mai bun decat atat.