8 din 16
8
Activare si unlock pentru 1.1.3 OTB
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Daca dati internet wireless de la calculator selectati voi manual canalul nu il lasati pe automat si atunci o sa mearga . La mine a mers pe canalul 1

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.11.07

si cum fac asta din windows xp ?

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member

Mai prins! Habar n-am din windows

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Daca nu iti merg melodiile nici dupa fix-ul ala, fa un restore la 1.1.2 si aia e, ti-am zis (v-am zis) sa stergeti toate aplicatiile, mai putin bsd subsystem si installer, inainte de upgrade, cauza problemelor de aici e, nu mai sunt compatibile anumite aplicatii si se da peste cap telefonul sau daca treceti direct de la 1.1.1 la 1.1.3, dar daca nu cititi asta e.
Puteti sa faceti un restore la 1.1.2 si dupa aia mai incercati, dar cel mai bine nu mai faceti nimic lasati-l asa si in martie sau cand se lanseaza jailbreak-ul pt. el il faceti atunci.

Se pare ca ISF-ul merge cu modem firmware-ul de pe 1.1.3, dar la reboot sau cand se scoate cartela se pierde semnalul si trebuie date niste comenzi din terminal si merge din nou tot asa pana la reboot, ceea ce inseamna ca in curand va aparea un update la ISF, si cum mai nou anysim e open-source o sa iasa repede si any-sim’ul pt. 1.1.3
Pt. cine nu a inteles e vorba de telefoanele cu bl 3.9. Adica un update total la versiunea 1.1.3 nu cum este acum doar la nivel de soft, probabil tot prin intermediul unui program gen oktoprep o sa fie disponibil in curand.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nu e problema de melodii ca am pus altele .. ma seaca faza cu wirelesu cred ca e un bug ceva ..
l-am pacalit .. sper sa mearga .. dau intai sa se conecteze din general .
apoi dau ping din windows in ip de la iphone si il las deschis .. si sta mereu conectat wirelesu si nu mai intra pe edge .. am instalat si services si am dat off la edge.

[ Modificat: 27 Ianuarie 2008 07:45 AM de ct24kmz ]

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Te-as ajuta cu cea mai mare placere dar habar nu am de windows, eu nu am fost capabil sa folosesc ‘ibric’ sa imi fac update-ul asa ca deja problema ta este multe peste.
Oricum te poti intoarcea la o versiune anterioara, eu deja am facut-o ca am dat overwrite la un fisier fara sa vreau incercand sa modific .plist pt. caller id, si am terminat si phone.app si sms.app cand am copiat din neatentie un fisier appsupport vechi

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member

A aparut si varianta “oficiala” de la dev team de jailbreak cu update la 1.1.3 atit pentru iphone cit si pentru ipod touch .  Informatia a fost luata de aici :  http://www.engadget.com/2008/01/27/dev-team-1-1-3-jailbreak-for-iphone-ipod-touch-now-available/  .  Si un tutorial cum sa facem acest update gasiti aici   http://www.hackthatphone.com/113/iphone_113_jailbreak_mac_easy.html

Bafta!

[ Modificat: 27 Ianuarie 2008 09:40 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si noi ce varianta am pus pe iphone?
o fi ceva diferit ?

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai nu prea sunt diferente, cel putin nu par a fi, singura chestie care poate sa difere, este ca metoda folosita de nate true (prima) sparge “nikita” (un component software folosit pt. a instala aplicatii cu semnatura digitala, cele ce v-or urma sa apara dupa lansarea sdk-ului); altfel sunt amandoua un update la nivel de soft nu si de hard, din nou google maps nu merge, ciudat este ca si in urma update-ului asta sunt probleme asemanatoare, deci… Singura chestie e ca asta merge si pe ipod (parca asa am citit) si ca il poti face si pe intel si pe ppc.Uite ca incerc diseara sa il fac, sunt curios daca difera ceva in el dupa update.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ok mircea sa ma ti si pe mine la curent .. ca daca e il fac si eu .. si inca ceva .. decand am iphone mai toata lumea se plange cand vb cu mine la tel ca se aude in ecou .. vreo solutie ceva?

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Deci mi-am facut si eu upgrade la 1.1.3 cu metoda lui Nat True si confirm ca merge cu StealthSIM (eu aveam 1.1.2 OTB) .
Intre timp am vazut ca a aparut tutorial si cu metoda oficiala de jailbreaking de la DevTeam ... nu stiu care-i mai buna pana la urma ?

La GoogleMaps vad ca nu merge localizarea.
Locate imi da localizare dar n-o recunosc smile , parca in 1.1.2 a mers mai bine, sau mi se pare smile

[ Modificat: 27 Ianuarie 2008 10:56 PM de dinoc ]
 Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Locate me din google maps nu merge pt. ca trebuie facut un update complet, si la nivel de hardware, pt. ca partea radio ramane neupdata si nu poate sa citeasca adresele turnurilor gsm; prin wi-fi eu eram ieri pe la Universitate si el ma localizase in Pitesti.
Acum fac jailbreak-ul celor dev team, din pacate metoda asta presupune sa iei de pe serverul apple 1.1.3 prin terminal si merge cu 40kbps, nu conteaza ca il ai sau nu in calculator, cu siguranta metoda lui nate true este mult mai slefuita decat asta, sa vad si finalul.
Pai nici nu avea cum sau de ce sa nu mearga cu stealth.sim;

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Asteptam cu interes.

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Sa ne tii la curent te rog daca observi vreo diferenta prin metoda oficiala, DevTeam.

In afara de Locate-ul din GoogleMap , mai exista alte probleme ? Oare ce ar mai trebui sa verific ?
Intreb asta deoarece la o prima utilizare lucrurile par ok.

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In primul rand, a aparut o alta metoda de a face update-ul celor de la dev team, prin installer, nu mai trebuie folosit terminalul si nici nu mai stai sa iei de pe apple update-ul 1.1.3. , trebuie sa adaugati la surse http://www.sendowski.de/iphone/ si o sa gasiti acolo pachetul.
Metoda asta este mult mai proasta, in primul rand itunes nu mai sincronizeaza calendarul, contactele, mail-ul, nici o informatie, nu stiu daca e adevarat ca metoda lui nate true spage “nikita” sau nu, dar este mult mai buna, acum am sa caut un fix pt. sinconizare, sfatul meu, ramaneti la metoda lui nate true, oricum nu sunt momentan aplicatii oficiale.
Acum nu mai stau sa ma ocup de el ca nu mai am timp, diseara va spun mai pe larg totul inclusiv ce trebuie reparat si cum.

[ Modificat: 28 Ianuarie 2008 01:37 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

8 din 16
8