Facut update la 1.1.3 cu iBrickr-ul aferent. Dupa blocarea iPhonelui la Installer update, cu eroarea unable to execute script si complete freeze am zis sa-l bag in restore si sa o iau de la capat cu 1.1.1 dupa aia 1.1.2 si sa ma opresc acolo. Incerc sa-l bag in restore si se inchide fara sa mai reactioneze dezi io tineam ambele butoane superapasate. Il restartez sa intre in restore cu ambele apasate (se pare ca nu am apasat cum treba butonul din mijloc) si se deschide. Am 1.1.3 pe el in mod miraculos. Am un (1) la update la instaler pe care o sa-l fac maine pt ca din pacate taman mi s-a ars virelesu si poci sa scot din el numa pe LAN. Pe bune daca mai inteleg ceva. Era clar ca am stricat softul/firmwarele da se pare ca nu e asa sau… puii mei is in ceata complet.
Am incercat sa ma sincronizez cu iTunes si totul e brici. Nu am incercat gMaps da o sa incerc cum pun mana pe un vireles. GSM-ul merge fara probleme pana acum, telefoane date vorbit 20-30 minute, SMS-uri date si single si multiple si is ok. Telefoane priimte cam 10-15 minute si SMS primite. Am week-end cent asa ca azi am fost in elementul meu.
E normal sa nu mearga gMaps Locate ca nu cred ca virelesurile AP sau turnurile GSM de la noi is bagate in ceva baza de date pe la google in plus… pe bune sa-mi arate ca sunt in Bucuresti? Hai sa fim seriosi. Asta stiam deja cand m-am dat jos in gara acum cativa ani. Ma interesa mai mult strada.
Maine e zi de frecus pentru iPhonele meu pentru care de azi nu mai am nici o mila.
Apropos e vre-o metoda de “formatare” un fel de clean instal? Ca am observat ca au mai ramas reziduri din 1.1.2 desi eu am dezinstalat toate aplicatiile inainte sa fac update.
Si tot io raspund: RECOVERY… asa e cand scrii inainte sa gandesti.
Maine e doar o zi cand o voi/o vom lua de la capat.
Pace
Am gasit o prima buba… cum completez la EDGE ceva si dau enter sau apas pe alt camp sa completez si acolo.. ma trimite la Home Screen si nu salveaza nimic la EDGE. Mi-am adus aminte ca am net de la voda si am zis sa incerc acum. Din pacate nu-mi pot face setarile pentru ca ma scoate de acolo si ma trimite la Home Screen.
Maine mai vedem ca acum un mai am nervi si parca as bea un vin bun
Pace
10x dinoc as usual a golden mine for iPhone users (and i meen this)
in alta ordine de idei mai am o duma cu ora. desi acum e 23.17 ora RO pe grandiosul iPhone mi se afisaza ora 21.17, si da am facut sincronizare pana acum de 3-4 ori. Cred ca asta o sa se rezolve tot cu un fix sau dupa un update la installer pe CARE NU AM CUM SA-L FAC din cauza idiotilor de la e-mag (jur ca nu mai iau de la ei nimic nicicand) care dupa ce mi-au reparat ASUS WL-500 a reusit sa se buseasca la nu mai mult de 48 de ore de la instalare. Daca cineva crede ca e de la mine mai am de spus ca am mai avut un D-Link cam juma de an fara restart si fara probleme, si acum regret ca am renuntat la el.
Si ca tot is off de doua fraze incoace voua vi se pare normal sa cumparati un produs care nu e sigilat? Io asa am facut si regret si azi ziua in care l-am luat (de vireles e vorba).
Pace
greenlighter, eroarea de la sfarsitul procesului, apare, fara un motiv anume, dar nu strica procesul, pur si simplu reboot si gata ai 1.1.3.
Adauga la surse sleepers.net/iphonerepo si ai acolo un folder 1.1.3 tweaks gasesti acolo toate fixurile pt. metoda folosita de tine, metoda facuta de nate true.Problema sincronizarii apare la metoda celor de la dev team, stiu care e si cauza si fixul dar nu am chef nici sa o fac nici sa scriu de ea ca e mult de zis.Gmaps nu o sa mearga bine nici macar dupa un upgrade total pt. ca nu sunt hartile facute bine pt. Coco Bango deci…
Ora…ai incercat sa te duci la settings, general, date & time, sa dai off la set automatically sa alegi bucuresti si dupa aia sa ii dai on la loc, la fel si in cazul calendarului la time zone support?nici dupa sincronizare dupa ce ai facut cum am zis, nu merge bine?Mai poti incerca inca ceva, vezi ce time zone & support ai la calculator.
Acum am sa mai fac din nou update-ul, tot pe cel de la dev team dar de data asta prin installer sa vad daca la fel face figuri la sincronizare…
Diferentele dintre cele 2 metode…sincer nu am gasit nici una…dupa metoda celor de la dev team raman multe in urma (aprox 200mb, care din pacate sunt imprastiati si nu prea stii exact care sunt), si la cealalta raman dar poti sterge cu incredere ca se stie exact unde sunt fiesierele; mult mai instabila dupa mine metoda dev team(mi-a crapat de cateva ori), si faza cu sincronizarea….metoda lui nate true, in cazul unora a facut probleme cu mail-ul, ringtonuri etc, dar acolo problema era fie de la aplicatiile instalate pe telefon, fie din cauza faptului ca faceai update-ul de la 1.1.1. la 1.1.3; tin sa mentionez ca personal nu am avut nici o problema cu prima varianta de update, si ca sunt fixuri pt. toate problemele.
Cei de la dev team spun ca, metoda lui nate true strica “nikita” (e folosit pt. aplicatiile apple) sincer nu cred, dar asta ramane de vazut, cand o sa apara prima aplicatie oficiala am sa testez personal daca e sau nu asa, pt. ca pastrez ambele variante de update, si pe cele ce v-or mai urma.
De facut update-ul merita facut, asta e clar, in cazul in care chiar aveti probleme asa mari, puteti face un restore fara probleme; dintre cele 2 metode, cea de la dev team este foarte prost gandita, si nu este tocmai user-friendly (deh se cam sperie lumea de terminal) pe cand cea a lui nate true, e mult mai simpla; acum am sa incerc din nou metoda celor de la dev team dar facuta prin installer de data asta, sa vad ce si cum iese si va zic, care merita mai mult facuta, dupa cum am zis si mai sus; imi pare rau ca nu a mers cum trebuie, pt. ca vroiam sa fac template-urile pt. Ro sa nu mai fie probleme cu caller id-ul dar nu am mai apucat, daca nu le face nimeni pana week-end’ul viitor, am sa le fac eu.
Nu recomand metoda mai sus mentionata pt. nr, am incercat eu de aseara, appsupport-ul este cel de la 1.1.2 si crapa telefonul (merge cu lag in agenda, sms, si eventual pica de tot phone.app) a aparut un appsupport patch pt. 1.1.3 dar nu cred ca este ala ca abia il scosesera asta seara, si postul din link este de dupa-masa…asa ca..
[ Modificat: 28 Ianuarie 2008 06:58 AM de mirceahr ]
Am facut update-ul la 1.1.3 si prin installer, si este la fel, adica nu sincronizeza, l-am facut pana la urma sa si sincronizeze, dar asta e altceva
Prin metoda astora de la dev team sunt numai probleme: unii nu pot folosi youtube-ul, altii nu pot sincroniza, altii nu se pot conecta prin ssh, alta problema mare dupa parerea mea este ca nu mai poti reseta telefonul (prin a apasa butonul home+sleep/wake) pt. ca daca faci asta intra in DFU (adica trebuie sa ii faci restore) partea buna e ca independence il scoate din dfu fara probleme, dar faza e ca daca esti undeva si ti se blocheaza telefonul din cine stie ce motiv, nu prea ai ce sa ii faci, si iphone-ul se blocheaza destul de des….
Sunt convins ca in zilele ce urmeaza o sa iasa o metoda mai buna si mai stabila, dar pana atunci rulati cu incredere metoda lui nate true(prima) care este si simpla, si lipsita de buguri (si daca intampini buguri au toate fixuri) pt. ca update-ul merita.
Sunt convins ca in zilele ce urmeaza o sa iasa o metoda mai buna si mai stabila, dar pana atunci rulati cu incredere metoda lui nate true(prima) care este si simpla, si lipsita de buguri (si daca intampini buguri au toate fixuri) pt. ca update-ul merita.
Man, spune-mi si mie in ce sens merita: adica daca eu rulez 1.1.2 care e foarte stabil , ce avantaje semnificative imi aduce upgrade-ul la 1.1.3 ? Merita sa facem acum upgradeul de la o versiune stabila 1.1.2 de ex., sau ar fi bine sa mai asteptam pana apare un jailbreak stabil de 1.1.3 ?
Sau poate firmware original de la Apple este plin de buguri, nu jailbreak-ul de la Dev Team & Co ?
Dupa cum observ, nu merita deocamdata update-ul acesta la 1.1.3. Nu in felul asta, oricum. Eu va sfatuiesc sa faceti cum fac eu: asteptati iNdependence pentru 1.1.3 si gata. Asa am facut si cu cel pt 1.1.2. Am asteptat cam 1 luna dupa aparitia oficiala 1.1.2, pana a aparut iNdependence. I-am dat drumul si in 15 minute aveam 1.1.2 fara nici o problema. Programul e scris foarte bine, singura problema este aceea ca dureaza ceva pana se face update la el.
Urmariti aici:
Metoda lui Nate True e ok. Buguri dupa update sunt doar cele de EDGE, mail passowrd, ssh password, ... , dar exista fix-uri pt ele, pe care le-am aplicat imediat dupa update.
Dupa toate astea n-am remarcat nici un alt bug.
1.1.3 are niste feature-uri noi deci zic ca merita upgrade-ul.
Adica nu sunt probleme cu agenda sau sync cu iTunes? Totul merge bine? Nu se blocheaza?
Eu am un 1.1.2 unlocked si jailbroke cu iNdependence. Ar trebui sa pot aplica cu succes metoda asta a lui Nate nu?
Metoda lui nate true este ok, merge bine, daca apar bug-uri la metoda asta, sunt fixuri, si merge bine, nu sunt probleme de sincronizare etc.
Probleme legata de instabilitate si sincronizare apar in urma update-ului facut prin metoda celor de la dev team.
Mai n-am observat probleme de sincronizare. Ar trebui sa apara ceva erori sau cum se manifesta ?
Chiar am mai pus niste poze si melodii prin iTunes si n-am avut nici o eroare (contactele se sincronizeaza si ele automat).
Pai care metoda ai folosit? Numai la metoda celor de la dev team apare problema asta, cand ai facut update-ul?am vazut acum ca au facut un nou pachet care rezolva problema sincronizarii, si a iesit si un fix installer, si se pot sincroniza toate, mai putin mailul, trebuie facut manual;
Cumva ai facut restore from la back-up?daca da atunci iti pune toate contactele pe care le avea cand a fost facut back-up-ul dar nu si contactele noi adaugate in adress book; uite incearca de proba sa faci in adress book un contact nou, si cand ii dai sync nu o sa apara si in telefon, el arata ca iti copiaza numerele (ceea ce si face) dar in telefon tu nu le vezi; dar repet asta doar daca ai folosit metoda celor de la dev team;
Pt. cine este interesat sa afle mai toate problemele legate de update-uri cititi aici este despre metoda celor de la dev team; si aici despre metoda lui nate true, pt. care sunt deja fixuri si merge bine