pai din cate am vazut eu pe net
sunt 3 surubele .. si porma tre sa bagi ceva sub el sa il desfaci cate putin .. dar ceva subtire din plastic .. sa nu strici marginile ..am si eu un iphone 1.1.2 cu bt 4.6 dar imi e frica sa nu il stric cand il desfac ..
uita-te aici nu pare foarte dificil, dar cand este al tau te cam doare sufletu’ ,bafta si vedeti ce faceti, daca voi credeti ca merita sa stricati un iPhone ca sa mai economisiti 3.5mil , atunci go ahead!
Pana la urma metoda de jailbreak nu presupune nimic hardware, asa cum au presupus dar nu o publica pt. ca, si asta e cel mai tare, le e frica ca daca arata cum au facut lanseaza apple repede un patch si le inchide din nou kailbreak-ul!de parca apple oricum nu lanseaza un nou update inainte de sdk, si chiar daca nu il lanseaza oricum stiu aia mai bine ce au gresit si ce nu, dar toata treaba o fac “ca sa se dea interesanti” si sa isi mai traga ceva bani din donatii ca deh, e free.
Se mai zvoneste si ca o metoda de deblocare software exista pt. 1.1.2 otb, dar inca nu este lansata ca se asteapta sdk-ul, in concluzie mai bine te duci si cumperi un *sim macar aia fac ceva palpabil, si merita un suport financiar, astia daca tot s-au apucat sa faca ceva free, sa il faca sau sa zica ca nu mai este free, si aia e;
Ca o completare, la cat de instabil si cate probleme sunt cu v.1.1.3 oricum e probabil ca apple sa mai lanseze un update
[ Modificat: 21 Ianuarie 2008 08:19 PM de mirceahr ]
Sunt 5 variante si toate conduc la rezultate contradictorii cu ceea ce declara el:
1. Ca sa mearga ca aparat imediat dupa upgrade la 1.1.3 inseamna sa fi fost activat in iTunes initial - adica cu contract oficial. Adica exclus cartela SIM vodafone.
2. Upgradat la 1.1.3, facut jailbreak 1.1.3 si “convins” un tip de cartela xxxSIM sa mearga pe basebandul nou 4.03. Adica exclus, deoarece n-avea de unde sa ia jailbreak pt. 1.1.3
3. Upgradat la 1.1.3, facut jailbreak 1.1.3 si instalat anySIM pt. 1.1.3 care nu exista deocamdata;
4. Activat initial in iTunes (cu contract oficial), apoi upgradat la 1.1.3, facut jailbreak pt. 1.1.3 (nu e disponibil deocamdată) şi instalat anySIM pt. 1.1.3 - care nu există;
5. Activat initial in iTunes (cu contract oficial), upgradat la 1.1.3, facut jailbreak 1.1.3 si “convins” un tip de cartela xxxSIM sa mearga pe basebandul nou 4.03. Adica exclus, deoarece n-avea de unde sa ia jailbreak pt. 1.1.3.
Ziceti si voi câteva variante care sa susţină afirmaţia lui