Mă întreb ce înseamnă asta pentru cei care (ca și mine) așteapta unlock pentru 112 OTB. Va fi mai bine? Va fi mai rău? Poate aveau dreptate cei din devteam să aștepte ca Apple să facă public SDK-ul.
Mă întreb ce înseamnă asta pentru cei care (ca și mine) așteapta unlock pentru 112 OTB. Va fi mai bine? Va fi mai rău? Poate aveau dreptate cei din devteam să aștepte ca Apple să facă public SDK-ul.
Jailbreakul pt. 1.1.3 nu cred că va influenţa direct un release de SW Unlock pt. 1.1.2 OTB.
Software unlock pt. 1.1.2 OTB nu o sa apara prea curand. Dev Team si Elite Team au avut 1.1.3 secpack de mai bine de 1 luna jumate si n-au reusit pana acum nimic in privinta asta. Pe de alta parte, Apple se pare ca a protejat foarte bine iPhone 1.1.2 OTB prin intermediul criptarii RSA pe 1024 biti si a noului bootloader 4.06. O sa mai fie o gramada de lucru şi vom mai avea de aşteptat ceva vreme…
Nu este vorba de un jailbreak in adevaratul sens ci de o portare a anumitor aplicatii de pe 1.1..3 pe un 1.1.1. sau 1.1.2 de fapt doar google maps nu o sa mearga.
Jailbreak pt. 1.1.3 o sa fie tocmai in martie, sfarsit de februarie, ca astia care deblocheaza/activeaza iphone-urile cauta putina atentie si bani, inca nu lanseaza nimic pana nu scoate apple sdk-ul uite link-ul aici scris de erica sadun
Si a si aparut numai ca, e pt. WINDOWS ce gunoaie ordinare!!!
[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 06:06 AM de mirceahr ]
aici momentan e doar pt. windows, cei care aveti windows si incercati sper sa reusiti imposibilul, sa nu se blocheze sistemul in timp ce face ceva important ar fi o zi mare si pt. microsoft si pt. telefonul vostru
offtopic: daca as avea un windows pe langa sau daca as avea acces la unu’ nu as face nimic pe el nici sa imi depinda viata, nu de alta da’ stiu sigur ca mor, si in chinuri groaznice pe deasupra.
sa ne zici cum merge si daca rezista anysim-urile ca asta incercam sa aflu acum
*sim-urile merg, dar nu am gasit nimic legat de anysim, asta nu e un jailbreak “per say” ci un update al aplicatiilor, la fel ca si “update-ul” din 1.1.1 in 1.1.2 doar ca aici sunt instalate acele aplicatii dupa care plange lumea, mai putin google maps care nu merge
hackintosh e down ce inseamna 2 milione de disperati, si sticky this please
[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 06:42 AM de mirceahr ]
offtopic: daca as avea un windows pe langa sau daca as avea acces la unu’ nu as face nimic pe el nici sa imi depinda viata, nu de alta da’ stiu sigur ca mor, si in chinuri groaznice pe deasupra.
sa ne zici cum merge si daca rezista anysim-urile ca asta incercam sa aflu acum
OK ,dar numai maine ca e tarziu acum si imi ajunge Bill la serviciu , acasa nu servesc
Se pare ca telefonul ramane deblocat, deci cine are 1.1.1 sau 1.1.2 deblocat cu anysim poate sa faca update-ul sa foloseasca si telefonul dupa, *sim-urile rezista; cel mai bine mai asteptati un pic, sa vedem reactiile, cum apare posibilitatea sa faci asta si pe mac va zic mai multe, cine are windows go ahead, cand pot face update-ul il fac si va zic ce si cum
Deblocate cu independence?nu activate?deblocarea se face cu anysim (sau isf, sau *sim), nu are importanta ce metoda ai folosit ca sa activezi & deblochezi iphone-ul merge sa ii faci update-ul dar oricum nu conteaza in clipa asta, merge numai pe winblows, maine probabil o sa apara ceva si pt. mac; aici e problema ca merge doar pe porcaria aia de windows nu si pe mac
[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 07:33 AM de mirceahr ]
Nu e problema de Win ca il am si pe ala. Da, iar m-am incurcat: am facut activarea cu Independence si deblocarea cu ce are Independence in el (un alt program). Deci acum, asa activat si deblocat cum il am eu (fara programe third party) ar merge sa ii fac upgrade la 1.1.3 si sa nu fie brick?
P.S. A aparut versiune si pentru Mac.
[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 03:18 PM de nevrozel ]