5 din 16
5
Activare si unlock pentru 1.1.3 OTB
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Da o sa mearga nu are de ce sa fie un ibrick, in cel mai rau caz daca patesti ceva in timpul update-ului o poti lua de la capat, asta nu este decat un update partial, cand ma introc de la facultate il fac si va zic cum a fost
Din problemele raportate: nu mai recunoaste nr. de tel. in formatul +40xxxx, unele ringtone-uri nu mai merg, in itunes wi-fi store nu merg preview-urile de 30sec., unora nu le merge mail-ul, adica nu le salveaza parola.
Interesant de aflat e alceva, in tarile in care nu este oficial suportat, mai merge oare?in 1.1.2 e nevoie de iworld acum nu stiu daca si aici ai nevoie sau daca iworld ramane in urma update-ului

[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 04:01 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok….am incercat dar nu a mers….el zice ca totul e ok, dar nu e nici un 1.1.3 la mine, cand ajung diseara acs. ii dau eu de cap sorry dar nu am timp acum sa va tin la curent, va ziceam in 3 cuvinte daca e sau nu ok…. :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.01.08

Ok, recapitulare.

Am primit pe masa de lucru 3 iPhone-uri noi de la sefa(unul pt ea, unul pt sotul ei si unul pt fiul dansei).
Fara cartele sim, fara nimic.

Am luat laptopul, am intrat pe net, am descarcat itunes si l-am instalat.
Am conectat, pe rand toate cele 3 iPhone-uri si le-am updatat la 1.1.3
De proba, mi-am scos cartela mea vodafone si am testat cu ea aparatele.Am sunat si am fost apelat.
Dupa care m-am apucat sa vad daca pot sa ies pe net cu ele prin net-ul luat de la laptop.

Ieri, am vorbit cu un expert in net wifi, si mi-a spus ca trebuia sa fac Internet Sharing Conexion la laptop, ca sa poata sa iasa pe net iphone-ul.
Cam asta e tot.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.11.07

ce firmware aveau inainte ?

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca e asa cum zici tu, inseamna ca ori au fost cumparate din Franta si deblocate de catre Apple, ori din Germania(nu mai stiu daca acolo se mai vand si deblocate, in fine asa o fi daca tu zici

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hai ca am aflat de ce nu a mers, trebuie un mac pe intel, eu am un powerbook acum si habar nu aveam ca nu poti face astea pe un ppc, am sa incerc sa ma vad cu un amic in dupa-masa asta sa il fac.
In alta oridine de idei: Cine a facut deja update-ul : in primul rand ca sa va mearga ssh-ul dupa asta, mergeti in installer si stergeti bsdsubsystem si ssh,le mai instalati o data, o sa mearga acum, dupa care va logati prin cyberduck(pe windows nu stiu cum se numeste clientul pt. ssh) si mergeti in ./var/root/media/softupdate si stergeti fisierul pe care ibrick(?) l-a copiat, ca are 300mb, nu stiu daca si pe mac e la fel va logati si vedeti.
Dupa care am inteles ca este bine sa adaugati la surse in installer sleepers.net/iphonerepo astia au un folder Tweaks 1.1.3 in care gasiti fix-urile pt. edge(ca nu salveaza setarile) mail(ca nu pastreaza parola) s.a.m.d; problemele intalnite si descrise mai sus de mine nu le are toata lumea, cel mai bine zic eu este sa faceti un restore la 1.1.2 il instalati ca new phone si dupa aia faceti update-ul (pierdeti mesaje, setari etc) asta ca sa fiti siguri nu e necesar, sunt aproape convins ca nu sunt probleme grave dar sunt multi care “isi prind urechile”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 21.03.07
FlorinManea - 25 Ianuarie 2008 04:41 PM

Ok, recapitulare.

Am primit pe masa de lucru 3 iPhone-uri noi de la sefa(unul pt ea, unul pt sotul ei si unul pt fiul dansei).

De proba, mi-am scos cartela mea vodafone si am testat cu ea aparatele.Am sunat si am fost apelat.
Dupa care m-am apucat sa vad daca pot sa ies pe net cu ele prin net-ul luat de la laptop.

Ieri, am vorbit cu un expert in net wifi, si mi-a spus ca trebuia sa fac Internet Sharing Conexion la laptop, ca sa poata sa iasa pe net iphone-ul.
Cam asta e tot.

Florin

Nu stiu cum ai reusit ! Nici macar nu pot comenta , dar nu cred ca ceva ok ... o sa testez dupa masa pe un iPhone virgin - fara cartela zici..

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si un premiu pt 1.1.3

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
mirceahr - 25 Ianuarie 2008 05:16 PM

Daca e asa cum zici tu, inseamna ca ori au fost cumparate din Franta si deblocate de catre Apple, ori din Germania(nu mai stiu daca acolo se mai vand si deblocate, in fine asa o fi daca tu zici

Din cate stiu eu Franta sunt deblocate doar pt. sim-urile providerilor din Franta, adica sunt la liber doar pt. providerii din Franta - în Germania la fel - corecteaza-ma daca gresesc… smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: 
playmac - 25 Ianuarie 2008 07:12 PM
FlorinManea - 25 Ianuarie 2008 04:41 PM

Ok, recapitulare.

Cam asta e tot.

Florin

Nu stiu cum ai reusit ! Nici macar nu pot comenta , dar nu cred ca ceva ok ... o sa testez dupa masa pe un iPhone virgin - fara cartela zici..

Lol ! Omule, nu testa cu un 1.1.2 OTB pt. ca nu-l vei mai putea folosi ca telefon dupa aceea, din cate stiu eu ! Tre’ sa astepti pana apare 1.1.4 care daca va avea upgrade de baseband va fi teoretic posibila deblocarea .... Dar DevTeam nu a reusit de 2 luni sa scoata nici macar pt. 1.1.2 OTB unlock software….. In fine…

[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 08:01 PM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da’ a facut cineva update-ul?ca sunt curios ce si cum

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Toate informatiile legate de 1.1.3 in acest topic

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 21.03.07
mirceahr - 25 Ianuarie 2008 08:18 PM

Da’ a facut cineva update-ul?ca sunt curios ce si cum

o fi dezvvoltat pt intel inside sau nu e inca ok . de pe pb ppc nu face nimic deocamdata ..

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Administrator - 25 Ianuarie 2008 09:08 PM

Toate informatiile legate de 1.1.3 in acest topic

Poate il faci sticky topicul smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

pai nu e?

EDIT: il facusem de 2 ori stickie dar la fiecare merge scotea optiunea.

[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 10:13 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

5 din 16
5