6 din 16
6
Activare si unlock pentru 1.1.3 OTB
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 21.03.07
playmac - 25 Ianuarie 2008 09:31 PM
mirceahr - 25 Ianuarie 2008 08:18 PM

Da’ a facut cineva update-ul?ca sunt curios ce si cum

o fi dezvvoltat pt intel inside sau nu e inca ok . de pe pb ppc nu face nimic deocamdata ..

Ei uite ca face o treba ” tare buna “- iti impusca installerul si poti sa o iei domal de la inceputuri downgrade la 111 samd
Deci vedeti si voi daca chiar aveti nevoie de un pic de rutina ... shut eye

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

pai am si zis ca nu merge decat pe intel am incercat pe powerPC si nu a facut nimic
ce ai patit la installer?in urma update-ului sau cum?la mine merge dupa ce am incercat pe powerbook

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pentru cei care nu inteleg despre ce se vb mai exact in post-ul acesta.. am aici un link cu niste informatii:

http://www.boioglu.ro/totul-despre-iphone-113-si-deblocare/

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si crezi ca tu ai lamurit lumea cu link-ul ala?
In primul toate probleme pe care le are versiunea de soft 1.1.3 sunt rezolvate daca ,dupa update ii dai set-up as new iphone si e totul ok, nu mai ai nici o problema.(asta pt. cei ca au abonament at&t;, orange etc, adica ‘legal’)
Mail-ul pe google asa este, se face numai prin imap si ce ai sters pe iphone se sterge si din cont (nu stiu daca se poate incadra asta ca o problema da in fine, sunt multi bezmetici care nu gandesc in timp ce actioneaza)
Acest update la 1.1.3, nu face nimic altceva decat updateaza aplicatiile, la fel ca si update-ul de la 1.1.1 la 1.1.2 au aparut deja tweaks-uri pt. problemele ce apar anumitor useri
Google maps are nevoie de tot update-ul la 1.1.3 de asta nu merge “locate me”.
Nu iti place cum merge telefonul pe 1.1.3 poti pur si simplu sa te intorci la 1.1.*, care vrei tu, nu este ceva permanent acest update, imi pare rau ca nu pot veni cu mai multe informatii ca il faceam de dimineata dar nu cum.

[ Modificat: 26 Ianuarie 2008 12:40 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.01.08

Inainte avea 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.11.07

acum m-am apucat sa fac update la 1.1.3..va tin la curent

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
mirceahr - 25 Ianuarie 2008 11:03 PM

pai am si zis ca nu merge decat pe intel am incercat pe powerPC si nu a facut nimic
ce ai patit la installer?in urma update-ului sau cum?la mine merge dupa ce am incercat pe powerbook

s-a blocat , manifestare identica cu “user”-ii care dau din greseala reset la toate setarile

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRank
Jr. Member

L-am adus inapoi la 1.1.2 si e cu mine la intalnire dar deocamdata nu am depistat nici un pasionat pe aici..

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu pana acum tot nu am reusit sa il fac, am incercat pana si pe un windows dar porcaria aia de ibrikr e un mister pt. mine si are nevoie de nu stiu cat ram liber si nu a reusit, la mine nu s-a blocat nimic dar tot pe 1.1.2 este, cand gasesc un mac cu intel ma lamuresc eu

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Conform stealthsim.com:
January. 25 .2008

We have tested and confirmed that our StealthSim works with Apple new iPhone firmware 1.1.3. For those who currently using 1.1.2 firmware with StealthSim and wishing to upgrade to 1.1.3, please follow the procedure here

Warning: Make sure you do not upgrade your iPhone to 1.1.3 using iTune.
Follow the procedure here

Please note that this will not work with the 1.1.3 OTB (out of the box) or a 1.1.2 that has been upgraded to 1.1.3 using iTune.

Please check back here again, we will have more news update in the next few days.

Si iBrckr are nevoie de 300 MB RAM free si 1 GB HDD liber.
Cred ca o sa skip this update, chiar nu ma uda asa de rau sa-mi pot aranja iconurile pe ecran, bookmarks functioneaza pe 112 si nu am nevoie de shorcuturi pe ecran, cad despre the new features in google maps…. inutile daca traiesti in Romania. Bucurestiu e format din linia de centura si inca un bulevard. In rest ca-n parazitii noi am venit aici in urma unei civilizatii net superioare si nu avem nici o legaura cu cladirile si strazile de aici.
A si in plus in tutorialul de pe iclarified pune clar ca lasa in iPhone un fisier de 300 Mb la care va reveni cu detalii despre cum poate fi sters….

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am terminat cu ibirck .. si porma imi zice sa caut in system sa caut aplicatie 1.1.3 software upgrade .. dar o gasesc in installer.
si mai uitat la general si tot 1.1.2 e

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acei 300mega se pot sterge, fie manual prin ssh fie printr-o aplicatie ce a aparut acum in installer, 1.1.3 cleanup parca se cheama
Ce trebuie mentionat este ca se recomanda dezintalarea tuturor aplicatilor inainte de upgrade, pt. ca unele nu mai merg pe 1.1.3 si nici macar nu le poti sterge din installer, nu stiu/nu cred ca s-a rezolvat problema cu nr. de telefon, si de aseamenea cine nu stiu in noul installer nu mai este bsdsubsystem, service, si openssh.
Cel mai important este ca daca nu iti place sau esti nemultumit, poti face restore la o alta versiune.

@ct24kmz Da refresh la surse, este acolo acum m-am uitat, poate nu ai sursele necesare, eu am modmyifone(cauta la ei pe site exact sursa ca nu o stiu pe de rost) i.unlock.no si frenchiphone(din nou, cauta la ei pe site)

[ Modificat: 26 Ianuarie 2008 09:35 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ok .. hai ca vad acum ..
cannot refres source

[ Modificat: 26 Ianuarie 2008 09:41 PM de ct24kmz ]

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am rezolvat
acum fac soft upgrade
.. am facut soft upgrade . mia dat main failed .. acum tre sa il las 10 min si pe urma cica ia restart ... sa vedem
pai dupa 5 incercari tot nu ai 1.1.3?

[ Modificat: 26 Ianuarie 2008 09:52 PM de ct24kmz ]

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

S-ar putea sa ai problema decrisa de cineva mai sus cu installer-ul busit, dar nu prea vad cum, la mine dupa 3 incercari pe mac, 2 pe windows nu are nimic, nu stiu sincer, incearca sa adaugi sursele zise de mine.

Semnătură 

6 din 16
6