2 din 3
2
Petitie iPod Touch
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest, Romania
Macuser din: 11.06.06

Pai nu stie, ca Skyhook nu e si in Romania*, si chiar daca ar fi, sunt chiar atat de multe retele WiFi ca sa poti face o mapare cat de cat utilizabila?... Pentru mine cele mai interesante aplicatii sunt Mail si WebClips. Si Notes ... Si Weather… gata :D

*asta pentru iPod touch. Dar din moment ce in Google Maps nu exista Bucurestiul decat ca o poza din satelit si o limita… sigur nu au mapat celulele GSM ca sa mearga macar pe iPhone.

Semnătură 

Eeep!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
dtancu - 22 Ianuarie 2008 10:21 PM

In orice caz, Maps merge din parti in Romania. Nu stie sa localizeze plus ca harta e la nivel de contur tara si un punct numit Bucuresti smile
Stocks merge dar utilitatea e nula pentru 99% din romani. Ramine Notes/Mail/Weather.

Da, ai dreptate. Ce mi se pare destul de ilogic, chiar si pentru cei din State este Google Maps pe iPod Touch. Poti accesa Google Maps de pe Touch doar fiind in preajma unui Hot Spot, si atunci cum naiba te ajuta pe tine harta daca nu poate fi accesata si din masina sau cand calatoresti! Sunt multe chestii, iar pentru Romania…da, e relativ totul pe dos.

Dar cum noi, romanii, suntem un popor de invingatori.. trecem noi si peste asta smile

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Cel mai mult m-a incintat suportul pentru lyrics la tunes si pentru chapters la video.
Stocks iarasi, n-a auzit de BET in viata vietilor lui, crede ca inseamna pariu smile

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
dtancu - 22 Ianuarie 2008 11:31 PM

Cel mai mult m-a incintat suportul pentru lyrics la tunes si pentru chapters la video.
Stocks iarasi, n-a auzit de BET in viata vietilor lui, crede ca inseamna pariu smile

Stocks ia datele de pe Yahoo! Finance, intr-adevar, nu merge… pentru indicele BET poti sa faci un webclip cu evolutia lui de pe site-ul BVB sau Bloomberg

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

@dtancu Multumesc pentru solutia cu ebay + paypal + itunes gift card! Tocmai mi-am creditat contul facut pe US cu 10$. Genial!

Aplicatiile de touch nu le cumpar inca dar cred ca o sa inchiriez un film HD in seara asta smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gorrocs - 23 Ianuarie 2008 02:31 AM

@dtancu Multumesc pentru solutia cu ebay + paypal + itunes gift card! Tocmai mi-am creditat contul facut pe US cu 10$. Genial!

Aplicatiile de touch nu le cumpar inca dar cred ca o sa inchiriez un film HD in seara asta smile

Pai nu vei avea sansa sa inchirizi un film HD, filmele sunt la Standard Definition (640 X 480), zic ei excelent pentru ectanul computerului tau, pentru iPod si iPhone.

Mi se pare destul de rezonabil pretul (mai ieftin decat la Blockbuster sau orice alta firma ce inchiriaza filme in Romania); in schimb au niste politici destul de “sucite” (de cand inchiriezi filmul ai 30 de zile sa incepi sa te uiti la el, iar de cand ai dat Play prima data, ai 24 de ore sa il vezi; dupa asta filmul devine inaccesibil - ti-l sterge)

Au destul de putine filme spre inchiriere, iar ceea ce ei au la 3,99 $(New Release) sunt filmele care noi le-am “furat” de mult de pe retea :D

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
gorrocs - 23 Ianuarie 2008 02:31 AM

E putin peste mina da’ ce sa facem, suntem negri, ne descurcam cum putem smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Mda, acum am vazut, HD rentals doar prin Apple TV.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

Acuma luind si ceva muzica de pe iTMS, totusi am putu sa compar AAC 128 kbps cu ce aveam eu (multe MP3-uri VBR 192 kps sau chiar 128 kbps). Totusi nu e deloc rau AAC-ul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Mie imi place mult de tot de tot aac-ul de mult mi-am convertit toata libraria in aac 128kbps. Ocupa mai putin spatiu asta e bine

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mirceahr - 23 Ianuarie 2008 05:39 AM

Mie imi place mult de tot de tot aac-ul de mult mi-am convertit toata libraria in aac 128kbps. Ocupa mai putin spatiu asta e bine

E ok punctul tau de vedere, eu insa mi le-am pus pe toate in format MPEG-1, Layer 3 (320kbps). E adevarat, ocupa mai mult spatiu, si implicit bateria se consuma mai repede. Cei de la Apple zic acele statistici legate de durata bateriei atunci cand folosesti AAC -128kbps.

Eu imi asum “riscul”, folosesc casti de la Bose (in-ear), si percep cele mai fine detalii… si atunci las calitatea fisierului audio intacta, nu o convertesc.

Bose® in-ear headphones
http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=triport_ie_headphones_index&intcmp=USB06001

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

AAC bate MP3 la același bitrate.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Ǻﭏdяei - 23 Ianuarie 2008 05:53 AM

E ok punctul tau de vedere, eu insa mi le-am pus pe toate in format MPEG-1, Layer 3 (320kbps). E adevarat, ocupa mai mult spatiu, si implicit bateria se consuma mai repede. Cei de la Apple zic acele statistici legate de durata bateriei atunci cand folosesti AAC -128kbps.

Eu imi asum “riscul”, folosesc casti de la Bose (in-ear), si percep cele mai fine detalii… si atunci las calitatea fisierului audio intacta, nu o convertesc.

Bose® in-ear headphones
http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=triport_ie_headphones_index&intcmp=USB06001

Poti sa le ai in orice fel de MP3/AAC vrei, tot comprimat e. Incearca macar un format losless, in nici un caz MP3.
Cit despre casti, ia si tu niste casti adevarate daca vrei detalii de finete, nu Bose smile
Shure/Etymotic daca vrei in-ear.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dtancu - 23 Ianuarie 2008 02:13 PM
Ǻﭏdяei - 23 Ianuarie 2008 05:53 AM

Bose® in-ear headphones

Poti sa le ai in orice fel de MP3/AAC vrei, tot comprimat e. Incearca macar un format losless, in nici un caz MP3.
Cit despre casti, ia si tu niste casti adevarate daca vrei detalii de finete, nu Bose smile
Shure/Etymotic daca vrei in-ear.

Aham…da, m-am uitat pe site-ul celor de la Shure, mi se pare reusit desing-ul si detaliile despre performanta, e adevarat nu am incercat castile de la ei. Am ales Bose, si imi convin mult, deoarece sunt foarte populare in State si chiar de calitate (Bose este brand-ul de sistem audio pe care il folosesc producatorii de autoturisme Infiniti)

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

Nu exista nimic peste Shure sau Etymotic in materie de casti in-ear.
E vorba de casti profesionale, merg de la entry-level pina la cele folosite pe scena de Rolling Stones smile
Evident, si preturile sunt altele.

Cele pe care le am eu sunt astea:
http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/ESeries/us_pa_E4c_content
Insa nu sunt casti pt MP3/AAC-uri..e pacat de Dumnezeu.

[ Modificat: 23 Ianuarie 2008 03:47 PM de dtancu ]
 Semnătură 

2 din 3
2