După o utilizare intensă de vreun an și jumătate, acumulatorul iPod-ului meu nu mai ține mare brânză. Cum nu vreau unul nou momentan, m-am gândit să apelez la un kit de schimbare a bateriei.
Are cineva experiență cu așa ceva ? cât de greu de făcut, unde a comandat, au trimis și în .ro ?
@dacuBurebista: ce e la GP batteries, au acumulatori pentru iPod ?
@navigatoru: durează prea mult să-l trimit la Apple, și cu shipping + prețul lor, cred că ajung la prețul unui iPod nou (ca să nu mai zic de perioada de așteptare). Nu vreau asta.
Știu de programul Apple cu schimbarea bateriilor, și nu mă interesează pentru că: e scump, durează mult și trebuie să mă lipsesc de iPod în perioada respectivă ! O baterie de schimb este 29 USD, iar cu 39 USD se vinde una de capacitate dublă față de cea curentă. Problema este că nu am găsit așa ceva p-aici, iar magazinele online nu au shipping către .ro.
Adica daca ai noroc si-l scapa cineva de la apple pe jos sau il pierde prin depozit, altfel de unde asa bucurii, ce iti da nou, unul de ultima generatie de 60gb
Pai si ce face cu muzica de pe el? Ca legal nu exista posibilitatea sa mi-o puna temporar pe altceva. Iar daca am si piese cumparate…
VAXXi: nu stiu mai multe, doar ce am citit: Sonnet Technologies’ iPod battery-replacement kit contains everyhting you need to do the job yourself. Kitul e bun pt iPoduri gen. 1-4. Costa 18.75 GBP pt gen 3 si 4 si 23.45 GBP pt gen 1 si 2. Iti da bateria, manual, un CD cu video tutorial si sculele necesare. Daca trimite si in .ro, nu stiu, dar poti intreba. Un link ar fi: http://www.sonnettech.com/product/ipod/batteries/index.html
Ce zice pe site la Sonnet:
“We cannot accept international orders due to arrangements with our international distributors. To place an international order, please contact one of our international distributors.”
Dupa care, la distribuitori internationali:
“Romania - Authorized Distributors
We are looking for an authorized distributor. For more information please contact ..”