Google Talk din Gmail
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05

Mi se pare foarte grozav cum au integrat tipii de la gmail interfata google talk.

Practic au anulat clientul de IM, integrand totul in interfata web. Plus ca mai si salveaza discutiile daca vrei.

Ca si programator sunt impresionat de solutia lor (ca sa nu mai pomenesc de interfata aia grozava ajax).

Happy IM-ing wink

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
fierarul - 09 Februarie 2006 05:54 AM

Mi se pare foarte grozav cum au integrat tipii de la gmail interfata google talk.

Practic au anulat clientul de IM, integrand totul in interfata web. Plus ca mai si salveaza discutiile daca vrei.

Ca si programator sunt impresionat de solutia lor (ca sa nu mai pomenesc de interfata aia grozava ajax).

Happy IM-ing wink

și eu mi-am activat gtalk în Adium, deocamdată mai toți au yahoo, iar gmail îl citesc direct în Mail.app

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

Da, gtalk e ok, insa eu vorbesc de faptul ca e integrat acum _in_ gmail. Uite aici: http://mail.google.com/mail/help/chat.html in coltul din dreapta-jos o fereastra de discutie wink ce face parte din interfata web. sweet.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

interesant e ca gtalk se instala si pe computere (windoze) “securizate” in care nu puteai instala nimic, folosi un flash sau cdromul, accesa reteaua locala, etc.

acum ca e in browser e chiar mai bine. salvarea conversatiilor la ei pe server nu face parte din categoria “asa da!” grrr

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Colega mea care se ocupa de SEO la firma la care lucrez, era la fel de extaziata :D

Si acum.. Fierare.. ca de la programator la programator.. toata lumea a zis ca Ajax nu o sa fie adoptat prea repede.. ca nu e asa de “big deal”, dar uite ca pe mai toate blogurile gasesti acum “Live search” si cand zic TOATE.. ma refer la nume mari care au ceva de spus in webdevelopment/webdesign. Acum… Google a adoptat Ajax pentru GMail… ce sa mai… Eu sunt super incantat de Google si serviciile pe care le ofera. Au pus uzabilitatea si simplitatea inaintea “look-ului avantgardist” ca sa zic asa…cum au facut Yahoo sau MSN.

So.. din punctul meu de vedere, Google “rulz”.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
huk - 09 Februarie 2006 06:19 AM

acum ca e in browser e chiar mai bine. salvarea conversatiilor la ei pe server nu face parte din categoria “asa da!” grrr

ai mereu optiunea de a nu iti salva conversatiile, chiar te intreaba de la inceput ce vrei. deci… o faci pe barba ta.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Cum imi activez serviciul asta in Gmail? Ca nu gasesc pe nicaieri.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

totusi la ce este asa de utila o astfel de chestie? daca vreau sa vorbesc cu cineva pe google si cu cineva pe yahoo trebuie sa trec dintr-o aplicatie intralta in loc sa ma duc in alt tab la adium? cred ca e doar pentru cazuri extrem de rare.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

rare sau pt persoane care folosesc doar googletalk respectiv gmail smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

“These features currently work on Windows IE 6.0+ and Firefox 1.0+”

Damn. Vrem suport pentru Safari!

c

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

nu iti poti activa tu chestia asta - o activeaza ei in scurt timp in toate conturile. Trebuie sa ai putintica rabdare. Suport pentru Safari va veni curand, din ceea ce zic ei.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”