MacBook cu procesoare Penryn 45nm Core 2 Duo - CAND ???
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 17.01.08

Salutare la toata lumea. Mama mea o sa faca o vizita pana in Canada pe la sfarsitul unii februarie si ma gandeam sa ii dau sarcina sa imi ia un MacBook de acolo (mai ieftin si garantie internationala). Treaba e ca as dori sa apara pana atunci refreshul de procesoare, sa treaca de la Merom la Penryn. 100% platforma va fi aceeasi cu FSB 800 Mhz, Merom si Penryn sunt pin to pin compatible, deci acelasi MacBook doar cu procesor mai nou.
Dar insa nu stiu cand o sa bage Apple noile procesoare in MacBook, am cautat pe net si cica in Q1 2008 dupa ce Intel lanseaza Penryn….si deja l-au lansat si nici o miscare din partea Apple in afara de MacBook Pro.

Aveti ceva informatii suplimentare, cam care e durata de viata a unei generatii de Macbook si cand a fost lansat MacBook Merom ..... sa fac socoteala cam cat a mai ramas smile?

P.S. La MacBook se poate face upgrade la procesor precum Mac mini sau procesorul e lipit de placa de baza? In cazul asta as lua cu Merom si l-as schimba eu apoi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Nu cred ca o sa ai bafta pentru ca MacBook a fost upgradat in toamna… teoretic prin mai iunie ar mai veni un upgrade. Cam la 8 luni.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

http://www.macrumors.com la sectiunea buyer’s guide,e un ghid bun pentru cumparare

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 17.01.08

Hmm, m-am uitat si pe macrumors.com, am mai sapat si pe alte situri si cica MacBook PRO va beneficia de Penryn in ianuarie. Acum alta intrebare pentru cei ce au mai urmarit in trecut refreshurile Apple, cand se face update la MBP se face si la MacBook ?