Salutare.
Dupa cum se vede si din semnatura, am posibilitatea sa-mi citesc acelasi cont de gmail pe trei mac-uri. Ma rog, doua mac-uri si un Iphone. PowerMac-ul are Leopard instalat, iar PowerBook-ul Tiger si pe ambele folosesc aplicatia de mail nativa. Pe nici unul dintre aceste aparate n-am bifata optiunea de remove message from server, iar pe iPhone parca nu exista aceasta optiune, nu?
Problema este ca, daca citesc un mail pe iPhone, dupa aceea il voi putea viziona doar pe unul dintre cele doua mac-uri. Daca il dau jos pe Tiger nu-l mai vad pe Leopard si viceversa. Daca nu-l citesc prima oara pe iPhone, ci pe unul dintre mac-uri nu mai ajunge nici pe telefon. Fireste ca ramane interfata Gmail de web, dar as vrea sa pot da jos acelasi mail pe oricare dintre ele, pentru ca, din cauza ca schimb orasele si tarile des, risc sa pierd anumite mesaje.
Stiu ca este oarecum off-topic acest post, dar datorita faptului ca este legat de aproape toate mediile mac posibile (desktop, laptop si telefon) n-am vrut sa postez de trei ori.
Are cineva vreo sugestie?