Conversie avi to ipod - calitate foarte proastă .... am nevoie de ajutor
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Salutare.. Am o problemă ceva mai spinoasă .. folosesc VisualHub ca să convertesc filmele, însă indiferent ce fac.. se văd prost .. Când zic prost nu se văd prost pe ecranul ipod-ului, ci în frontrow sau tv. Dacă convertesc un dvd cu handBrake se vede super ... dacă convertesc un avi cu ffmpegx folosinbd mencoder se vede iară bine .. dar ffmpegx dacă selectez la conversie profilul de ipod .. se vede rău, adică, cu pătrățele și încețoșat . Poate să-mi spună cineva sau să facă cineva un tutorial în Wiki, cu parametrii sau alte cele pentru Visualhub (ei bine, chiar am cumpărat VisualHub-ul și acum îmi pare rău, să-mi fie învățătură de minte) cum să obțin calitate ok pe idpod ca să se vadă bine și în Frontrow și pe TV ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cred ca e usor firesc sa se vada bine pe ipod si mai putin bine pe altceva. ca d’aia ai de ales atunci cand encodezi, intre diferite feluri. se pare ca e oarece diferenta intre rezolutia ipodului si cea a televizorului.
sau poate ma insel.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Rezoluția normală pentru iPod este de circa două ori mai mică decât cea necesară pentru o vizionare bună pe TV. Dar pe iPod se pot pune și filme cu o rezoluție mai mare. De exemplu, ffmpegX are două setări predefinite pentru codarea H264 pentru iPod:
- “iPod 320w” = rezoluția mică, se vede mai prost pe TV
- “iPod 640w” = rezoluția maximă suportată de iPod, care se va vedea satisfăcător pe TV.

Și în VisualHub se pot schimba setările.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Sunt perfect de acord cu voi, dar… dece oare cu HandBrake se vede perfect și pe Ipod și pe TV ?!?? poză nu alta .. păcat că nu există un ... handbrake de avi-uri !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai vezi ce setari folosesti in handbrake si seteaza-ti visualhub-ul sa encodeze in aceleasi conditii

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

crezi că nu am încercat ?! am încercat .. da .. îs o țără mai tăntălău .. ca să nu zic mai mult .. ș nu-i dau de cap !

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Uită-te în manualul de Visual Hub care se află pe DMG-ul aplicației. Capitolul 2 vorbește despre conversiile pentru iPod. La pagina 7 (jos pe pagină) îți explică care-i treaba cu calitatea conversiei.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am testat și eu Visual Hub chiar acum. Pe scurt: dacă vrei calitate maximă, alege Quality: Go Nuts și bifează H264 Encoding.

Semnătură 

⌘-N