probleme cu parallels!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.11.07

ieri am instalat xp-ul cu parallels pe macul meu si din pacate….pe langa faptul ca nu m-am prins inca cum sa instalez 3D studio maxul pe windoze prin parallels…..am o eroare: de fiecare data cand inchid windozul si vreau sa-l relansez imi da o eroare prin care imi spune ca nu poate lansa aplicatia…....singura solutie este sa restartez macul pt a intra iar in windoz. a mai patit cineva asa?

Semnătură 

MacBook Pro/2,4 ghz/4gb ram/GeForce 8600M GT 256MB
Mac Pro/8-core.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

mie pt ca îl aveam mutat pe un hdd extern. cum nu te-ai prins cum să instalezi? bagi cdu şi gata. o să te şi întrebe parallels-ul dacă vrei ca cd-ul băgat să fie văzut şi de el.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.11.07

da…..asa am reusit sa instalez….dar io incercam sa rulez o imagine iso din windoze. acum insa am o alta problema: am instalat 3ds max si nu reuseste sa deschida programul in toatalitate….il deschide dar in pot vedea doar comenzile de pe margine insa ecranul de lucru nu-l vad….ci vad wallpaperul de windos. din ce am mai citit…..ar fi de la placa video. trebuie cumva sa instalez ceva drivere pentru ea sau…...?

Semnătură 

MacBook Pro/2,4 ghz/4gb ram/GeForce 8600M GT 256MB
Mac Pro/8-core.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

eu folosesc 3DSMAX…deci BOOTCAMP ...NEAPARAT dc vrei sa mearga bine la render sau viewport

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Titlul topicului se potriveste foarte bine, asa ca nu mai deschid altul:
Pentru a doua oara in ultimele zile, Parallels-ul mi-a panicat Macul. Kernel Panic ca la carte, cu frumoasa cortina gri cu tot. Prima data se cracanase ceva la XPeu, a luat cu el tot ce a gasit. A doua oara, azi, dupa ce am updatat Parallels-ul la 5584, i-am dat un force quit ca ramasese in pom; la fel, a luat dupa el tot sistemul.
Ambele dati logul trimis la Apple continea referinte la ceva kernel parallels.

Ia sa incerc eu si VMWare.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

bootcamp…BUN RAU

beta dar merje

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

La cat folosesc eu Windows, chiar nu are rost sa imi mananc din hard cu Boot Camp. Ba chiar ma gandesc sa imi iau un flash mai maricel si sa pun acolo Windows-ul, cu toate programele lui. Ce ziceti, ar merge?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

recomand ADATA PD7 TURBO….rupe

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
altero - 08 Februarie 2008 02:30 AM

La cat folosesc eu Windows, chiar nu are rost sa imi mananc din hard cu Boot Camp. Ba chiar ma gandesc sa imi iau un flash mai maricel si sa pun acolo Windows-ul, cu toate programele lui. Ce ziceti, ar merge?

ideea ar fi super… usb stick de 8-16 gb (poate fi relativ scump ar ar merita) dar nu stiu daca poi sa instalezi windows-ul pe el si sa il vezi montat pe desktop.
poate ne lamureste cineva daca ar merge Bootcamp de pe un stick ca-s foarte curios

se pare ca BootCamp Assistant nu vede partitiie externe gen Flash.
Si totusi se poate face ceva in acest sens ?

[ Modificat: 08 Februarie 2008 02:47 PM de silvestro2in1 ]
 Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Boot Camp e Boot Camp. Vrea partitie separata pe hard.
Eu ma gandeam la Parallels sau VMWare. De exemplu, folderul meu de Parallels are 1,93 GB, deci ar merge un flash ieftinut.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
altero - 08 Februarie 2008 02:54 PM

Boot Camp e Boot Camp. Vrea partitie separata pe hard.
Eu ma gandeam la Parallels sau VMWare. De exemplu, folderul meu de Parallels are 1,93 GB, deci ar merge un flash ieftinut.

Teoretic ar trebui sa mearga, doar ca o sa imbatranesti pana iti ia o comanda. Ca doar nu iti instalezi Windows pentru Solitaire.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5