am mare nevoie de ajutor de la un utilizator experimentat de ipod
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.01.08

Am un Ipod Shuffle model vechi (acela lunguiet, din prima generatie). Nu l-am folosit o luna de zile din pricina unor probleme la pc. Acum l-am reinstalat, am reinstalat ultima versiune Itunes si nu pot sa incarc cu muzica ipodul; primesc un mesaj de genul: ipod cannot find the required file. Ce am de facut? (de mentionat ca a iesit din perioada de garantie si ca gadgetul cu pricina are doar 1 an jumate vechime). Va rog foarte mult sa imi dati o solutie downer

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

ia unul mai nou, nu prea ai ce sa ii faci aluia. si mie mi s-a intamplat la unul si nu am mai avut ce face

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Din pacate la un shuffle nu prea ai ce sa ii faci, incearca sa ii mai dai un restore, poate poate, unele au mai mers si dupa ce au facut figuri
sorry acum am vazut ca folosesti pc, nu este exclus sa fie si de la winblows strege itunes si mai incearca o data, dupa care da restore la ipod

[ Modificat: 23 Ianuarie 2008 06:32 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.01.08

Merci de sfaturi, am dezistalat si reinstalat ipodul si itunes de vreo 6 ori, si nimin; ba mai mult acum nu mi-l mai “vede” nici calculatorul iar the green light is blinking continuosly.

Faza e ca sunt mai degraba trist: nu ma asteptam sa se strice dupa un an de utilizare la fel cum nu am obiceiul sa schimb gadgeturile ca pe ciorapi (bine…pastrand proportiile) din an in an…

Am vazut ca exista un soft utilitar Ipod reset utility pe situl apple; dar ca sa-l poti folosi cica ai nevoie de “administrator privileges”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da… si de un mac…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
boris - 23 Ianuarie 2008 06:52 PM

Merci de sfaturi, am dezistalat si reinstalat ipodul si itunes de vreo 6 ori, si nimin; ba mai mult acum nu mi-l mai “vede” nici calculatorul iar the green light is blinking continuosly.

Faza e ca sunt mai degraba trist: nu ma asteptam sa se strice dupa un an de utilizare la fel cum nu am obiceiul sa schimb gadgeturile ca pe ciorapi (bine…pastrand proportiile) din an in an…

Am vazut ca exista un soft utilitar Ipod reset utility pe situl apple; dar ca sa-l poti folosi cica ai nevoie de “administrator privileges”

Nu stiu ce sa zic, se pare ca esti “cel care NU confirma regula”. Eu nu am avut niciodata probleme cu niciunul din iPod-urile mele (nano, classic, Touch…). Legat de Shuffle, i-am adus unei amice unul, (Product) Red, si imi relatase ca avuse-se la inceput probleme cand il conecta la iTunes (tot ceva legat de faptul ca nu putea adauga muzica pe el), elterior s-a dovedit ca nu se pricepea prea bine si ... !
Zici ca nu ti-l “vede” deloc acum… dar computer-ul ti-l percepe la Disk Flash ? (ca un HD extern?) sau doar iTunes nu ti-l recunoaste ca fiind conectat?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

incearca-l si pe un alt calculator inainte sa dai cu le de pereti. s-au vazut si mai grave din cauza lu vindoze.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

in caz ca mai e valabila informatia, am avut si eu o problema asemanatoare tot cu un shuffle si tot pe windows.. am incercat sa-l conectez la un mac sa vad daca-mi da aceasi problema si ma intrebat initial daca doresc sa fie formatat, poate nu recunostea formatu nush.. la formatat si pe urma a mers.. iTunes a facut restul… sper sa ajute..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”