boris - 23 Ianuarie 2008 06:52 PM
Merci de sfaturi, am dezistalat si reinstalat ipodul si itunes de vreo 6 ori, si nimin; ba mai mult acum nu mi-l mai “vede” nici calculatorul iar the green light is blinking continuosly.
Faza e ca sunt mai degraba trist: nu ma asteptam sa se strice dupa un an de utilizare la fel cum nu am obiceiul sa schimb gadgeturile ca pe ciorapi (bine…pastrand proportiile) din an in an…
Am vazut ca exista un soft utilitar Ipod reset utility pe situl apple; dar ca sa-l poti folosi cica ai nevoie de “administrator privileges”
Nu stiu ce sa zic, se pare ca esti “cel care NU confirma regula”. Eu nu am avut niciodata probleme cu niciunul din iPod-urile mele (nano, classic, Touch…). Legat de Shuffle, i-am adus unei amice unul, (Product) Red, si imi relatase ca avuse-se la inceput probleme cand il conecta la iTunes (tot ceva legat de faptul ca nu putea adauga muzica pe el), elterior s-a dovedit ca nu se pricepea prea bine si ... !
Zici ca nu ti-l “vede” deloc acum… dar computer-ul ti-l percepe la Disk Flash ? (ca un HD extern?) sau doar iTunes nu ti-l recunoaste ca fiind conectat?