sunet ciudat pe un macbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 19.11.07

salut…am luat azi de la cineva un macbook 2.0 ghz ..arata bine dar cand il rulez,hard discul scoate un carait ciudat(e de 80 g la 5400 rpm) ....unpic sacadat asha e sunetul…e normal?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nu. Fa backup daca ai la ce si roaga-te sa nu crape

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 19.11.07

ace zgomotul asta in special cand intru pe un site cu cerinte mai mari ca asta -  http://www.ashesandsnow.org/en/flash-popup.php#portfolio  ...cand umblu aiurea prin “my computer” nu se aude nimik

cei care aveti macbook…uitati-va pe site si spuneti-mi ce auziti cand ruleaza,,plz.multam’

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

nope, still silent here.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

La mine face zgomotul ala de dinainte de a intra in sleep,parca vrea sa se opreasca,am dezactivat put hdd to sleep si totul merge bine acum,nu mai face figuri

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

la mine se aude cum lucreaza cind intru pe site-ul indicat , ca un tors de pisica grabit ,vreo 2-3 secunde dupa care tace , m-am uitat in activity monitor si cind accesez site-ul creste activitatea procesorului pina la 115 dupa care scade la 70 o perioada dupa care revine la normal 9

PS am observat ca face acest zgomot la prima accesare a site-ului la a doua si la urmatoarele nu mai face acest zgomot

[ Modificat: 24 Ianuarie 2008 06:26 PM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

e un flash destul de incarcat, la mine incepe ventilatorul.
si nu sesisez nimic deosebit la hard, dar un carait scoate orice hard cand se acceseaza informatii, in special daca e plin sau fragmentat pentru ca bratul de citire se misca f repede in zone diferite ale discului si asta creeaza sunetul. dar nu stiu daca la asta te referi. probabil face doar prima oara pt ca atunci il scrie pe disc, a doua oara este deja in cache sau chiar memorie.

Semnătură 

Mcintoshing…

‹‹ un sfat va rog      CoolBook Controler ››