formatare ipod
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.01.08

eu nu sunt foarte priceputa in ale calculatoarelor si invatacel al mac-ului, deci rabdare cu mine, pls
am un ipod de 80gb pe care l-am primit si folosit pe windows, dar deoarece sunt proaspat posesoare de macbook, as vrea sa-l folosesc pe mac normal! problema este ca nu pot sa fac nimic cu ipod-ul pt ca este formatat in win si nici nu ma pricep cum sa-l formatez sa-l pot folosi si pe mac, asa ca pls ajutati-ma cu niste pasi simpli ce pot duce spre rezolvarea problemei smile

multumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Nu ma pricep la Mac-uri dar de regula utilizarea iPod-ului nu tine cont neaparat de tipul comuterului sau al sistemului de operare.
Ceea ce trebuie sa faci este sa iti downloadezi iTunes de pe http://www.apple.com/itunes/download/ si alege pentru Mac (desi nu cred ca trebuie sa mai alegi… iti detecteaza in prealabil ce folosesti).

In unele cazuri (foarte rar) iti cere sa dai un restore la iPod pentru resturarea setarilor de baza (asta inseamna ca pierzi toata informatia ce o ai acum pe iPod - faci un efort si iti pui muzica, filmele, pozele din nou! )

Succes… sper ca am dat o informatie destul de completa si folositoare.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07
pripoitza - 25 Ianuarie 2008 04:23 AM

eu nu sunt foarte priceputa in ale calculatoarelor si invatacel al mac-ului, deci rabdare cu mine, pls
am un ipod de 80gb pe care l-am primit si folosit pe windows, dar deoarece sunt proaspat posesoare de macbook, as vrea sa-l folosesc pe mac normal! problema este ca nu pot sa fac nimic cu ipod-ul pt ca este formatat in win si nici nu ma pricep cum sa-l formatez sa-l pot folosi si pe mac, asa ca pls ajutati-ma cu niste pasi simpli ce pot duce spre rezolvarea problemei smile

multumesc anticipat!

Deschide iTunes conectează-l la Macbook -> iTunes îl vede şi iţi zice că dacă vrei să-l foloseşti tre’ să-l formatezi pentru Macintosh ->dai format -> iţi pui muzica -> voila tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.01.08

ok merci - incerc si revin cu rezultatul…