2 din 7
2
Widgeturi utile/folosite mai des/măcar cool? :-)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Solutia pentru potolirea invidiei ce o resimtim fata de colegii cu macuri intel ce acum testeaza boot camp…

BSOD LOL asa nu pierdeti nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator

dupa celebrul Application Update Widget (acum la versiunea 1.0) a aparut si widget update! widget si asta, evident.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06
huk - 06 Aprilie 2006 01:13 AM

Solutia pentru potolirea invidiei ce o resimtim fata de colegii cu macuri intel ce acum testeaza boot camp…

Numa ca poza aia nu-i autentica, desi avertismentu poate fi. Macar puteau gasi un MacBook.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Nu sunt on-topic (ca sunt Screensavere nu widgeturi) dar daca vreți ADEVĂRATUL BSOD atunci downloadati xscreensaver de OSX de la http://www.jwz.org/xscreensaver/download.html si doubleclick pe “BSOD.saver” din acel dmg.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 11 Februarie 2006 12:54 AM

Cred ca era un topic pe forumul vechi, pe asta nou nu gasesc asa ca incep unul.

[...]
Mai aveti widgeturi ce merita instalate?

Destule… AccuWeather e la loc de cinste,  nu greșește - de regulă - pe 2-3 zile înainte. Un șah acolo, DEX (ca tot românu’ iubitor de carte)...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ah, mi-am adus aminte…
La sugestia lui psergiu pun aci linku spre un screensaver “sensibil” la sunetele din jur. (pe portabile sigur) Nu salveaza ecranu, si e la fel de inutil ca un widget.
Se numeste Soundstream si e freeware.
Eu l-am testat cu succes pe o colega de birou, tonul si volumul au scazut imediat, si pe un bebe, efect spectaculos.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
OMU - 27 Mai 2006 03:20 AM

Numa ca poza aia nu-i autentica, desi avertismentu poate fi. Macar puteau gasi un MacBook.

Man, acela e un PB asezat intr-un pat (al meu). Poza e autentica, poate nu ce ti-ai imaginat tu. Iar albastrul e un widget pus in link.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Hehee… super misto Soundstream! smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06
huk - 27 Mai 2006 01:04 PM
OMU - 27 Mai 2006 03:20 AM

Man, acela e un PB asezat intr-un pat (al meu). Poza e autentica, poate nu ce ti-ai imaginat tu. Iar albastrul e un widget pus in link.

Am priceput. Mi-am imaginat ca-i un BSOD “la lucru” ca sa zic asa. Abia acuma am vazut ca-i un link acolo. Scuze. Ii haioasa ideea “ca sa nu mai fim invidiosi”.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator

Gata, chiar nu mai aveti de ce sa fiti invidiosi pe windozari.

Kernel Panic pentru toti!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

asta e bun de gluma pentru colegii incepatori grin

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Widget cool… pentru oprirea lui Dashboard. wink

http://www.apple.com/downloads/macosx/automator/widgetkiller.html

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

widgetul acela cu o rigla il stiti? eu il stiu da nu stiu de unde sa-l iau si-l vreau pentru ca: safari nu are get info la poze, vreau sa le aflu dimensiunea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
.ral:cr - 08 Iunie 2006 03:56 PM

widgetul acela cu o rigla il stiti? eu il stiu da nu stiu de unde sa-l iau si-l vreau pentru ca: safari nu are get info la poze, vreau sa le aflu dimensiunea.

Suna interesant…daca il gasiti puneti-l aici.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

art director toolkit are asa ceva si multe altele in plus

2 din 7
2