widgetul acela cu o rigla il stiti? eu il stiu da nu stiu de unde sa-l iau si-l vreau pentru ca: safari nu are get info la poze, vreau sa le aflu dimensiunea.
În Safari, Ctrl-click pe poză şi dă-i ‘Open Image in New Tab”. O să vezi în titlul ferestrei numele fişierului şi dimensiunile pozei.
widgetul acela cu o rigla il stiti? eu il stiu da nu stiu de unde sa-l iau si-l vreau pentru ca: safari nu are get info la poze, vreau sa le aflu dimensiunea.
În Safari, Ctrl-click pe poză şi dă-i ‘Open Image in New Tab”. O să vezi în titlul ferestrei numele fişierului şi dimensiunile pozei.
Intai apesi pe “+”, apoi pe Manage widgets, si care te supara ii dai pe “x”.
Daca vrei sa le stergi de tot din sistem, use Spotlight (sunt prin Library/Widgets, parca)
Era o posibilitate de malitiozitate (:)) la inceput, cand se instalau automat dupa download. Dar acum te intreaba daca esti de acord sa le instalezi.
Asta da widget!!! SMSuri nelimitate, gratuite, si cel mai frumos… ca si cum ar veni de la orice numar Aveti prieteni pe care vreti sa-i certati??!?!?! dusmani?
Asta da widget!!! SMSuri nelimitate, gratuite, si cel mai frumos… ca si cum ar veni de la orice numar Aveti prieteni pe care vreti sa-i certati??!?!?! dusmani?
HUK, este fenomenal!!!
Nu stiu exact cum sunt mesajele FREE, insa merge frate! Si e prea tare ca poti trimite ca si cand esti oricine. Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face femeile cu asa ceva.