3 din 7
3
Widgeturi utile/folosite mai des/măcar cool? :-)
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
.ral:cr - 08 Iunie 2006 03:56 PM

widgetul acela cu o rigla il stiti? eu il stiu da nu stiu de unde sa-l iau si-l vreau pentru ca: safari nu are get info la poze, vreau sa le aflu dimensiunea.

În Safari, Ctrl-click pe poză şi dă-i ‘Open Image in New Tab”. O să vezi în titlul ferestrei numele fişierului şi dimensiunile pozei.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
dacuBurebista - 08 Iunie 2006 04:15 PM

art director toolkit are asa ceva si multe altele in plus

Sau asta

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Tudor - 08 Iunie 2006 05:32 PM
.ral:cr - 08 Iunie 2006 03:56 PM

widgetul acela cu o rigla il stiti? eu il stiu da nu stiu de unde sa-l iau si-l vreau pentru ca: safari nu are get info la poze, vreau sa le aflu dimensiunea.

În Safari, Ctrl-click pe poză şi dă-i ‘Open Image in New Tab”. O să vezi în titlul ferestrei numele fişierului şi dimensiunile pozei.

merge, nu stiam.

rigla: http://mac.softpedia.com/get/Dashboard-Widgets/Calculate-Convert/G-Ruler.shtml

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

A inchis Tudor un topic si n-am mai apucat sa bag widgetul asta, dar… torrent search widget.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

dar dupa ce instalez un widget cum scap de el? la inceput cand au aparut era vb ca pot fi malitioase? este adevarat?

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pe banda de jos din Dashboard, apasa pe “Widgets” si o sa vezi ca le poti sterge pe fiecare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Intai apesi pe “+”, apoi pe Manage widgets, si care te supara ii dai pe “x”.
Daca vrei sa le stergi de tot din sistem, use Spotlight (sunt prin Library/Widgets, parca)
Era o posibilitate de malitiozitate (:)) la inceput, cand se instalau automat dupa download. Dar acum te intreaba daca esti de acord sa le instalezi.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator

Chuckie Egg, Saboteur si multe altele.

Pentru old timeri…  tongue rolleye

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asta da widget!!! SMSuri nelimitate, gratuite, si cel mai frumos… ca si cum ar veni de la orice numar LOL Aveti prieteni pe care vreti sa-i certati??!?!?!  cool grin dusmani?

apple.com

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

cool, thanx huk! cool smile

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
huk - 08 Ianuarie 2007 12:17 AM

Asta da widget!!! SMSuri nelimitate, gratuite, si cel mai frumos… ca si cum ar veni de la orice numar LOL Aveti prieteni pe care vreti sa-i certati??!?!?!  cool grin dusmani?

apple.com

Ciudat, nu mai este pe serverul Apple sau asa ceva. Ni-l poti da si noua? Chiar trimiti sms-uri free?!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Era o eroare, mi-a mers pana la urma.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

HUK, este fenomenal!!!
Nu stiu exact cum sunt mesajele FREE, insa merge frate! Si e prea tare ca poti trimite ca si cand esti oricine. Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face femeile cu asa ceva. smile

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

la mine nu merge. nu stiu ce nu fac. arata cam in felul asta. sa fie din cauza ca doar in USA si Canada merge?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ai bagat telefonul tau si adresa de mail? Si seteaza pe International. Cind trimiti, +40 samd.

3 din 7
3