Carlos Mencia on iTunes !
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Mi-am cumparat de ceva timp sezonul 3 din Mind of Mencia

Tipul asta, Carlos Mencia face Stand-Up comedy de foarte mult timp.. e haios tare.

Sunt cativa aici care se laudau ca pot cumpara de pe iTunes… va recomand sezonul 3 din Mind of Mencia, veti avea parte de peste 350 de minute de comedie in 16 episoade. Bineinteles si sezoanele anterioare sunt reusite!.

Tot ceea ce cumperi de pe iTunes poate fi ulterior autorizat pe alte 5 computere; asa ca…
un weekend, 3 cupluri, 3 canapele largi din piele, 3 baxuri de Corona Extra (Cerveza mas fina) ... + improvizatie personala !; va fi o experienta ce te scoate din monotonie.

Daca nu, esti un Dee Dee Dee

[ Modificat: 25 Ianuarie 2008 11:08 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

in materie de standup, nu am reusit sa “mă râd” la altceva decat Seinfeld, Larry David si Ray Romano. m-am uitat la secventa din link-ul tau si nu am reusit sa ma amuz… Ultimul care a mi-a smuls un zambet, a fost nebunul ala cu Ahmed. Am gasit tot showul din care a fost extrasa acea secventa si a fost cat de cat ok. in rest….toti tipa si se agita pe scena.. wtf?! noul trend in a spune glume, e sa tipi, sa urli si sa te strambi?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
mediaconvertor - 25 Ianuarie 2008 11:16 PM

in materie de standup, nu am reusit sa “mă râd” la altceva decat Seinfeld, Larry David si Ray Romano. m-am uitat la secventa din link-ul tau si nu am reusit sa ma amuz… Ultimul care a mi-a smuls un zambet, a fost nebunul ala cu Ahmed. Am gasit tot showul din care a fost extrasa acea secventa si a fost cat de cat ok. in rest….toti tipa si se agita pe scena.. wtf?! noul trend in a spune glume, e sa tipi, sa urli si sa te strambi?

Daca vrei sa fii rautacios poti fi, nu te opreste nimeni. Poate nu ai inteles mesajul, Carlos Mencia face glume pe seama tuturor etniilor si raselor, inclusiv a lui, si se opune pentru tot ce insemna “politically correct”, de asta este apreciat.

“Nebunul ala cu Ahmed” este Jeff Dunham, iar show-ul pe care zici ca l-ai gasit este “Spark of Insanity”, acest show a fost promovat de HBO… ai dreptate… bestial si tipul asta!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

daca recomandai o manea si spuneam ca nu-mi place, eram rautacios? nu are importanta subiectul glumelor lui… baiatul face standup si cu asta basta. unora le place, altora nu. ma uit la orice standup imi pica in mana. cum am spus si anterior, flacaul asta si ca si multi altii, nu-mi place. poate o face el glume bune intre 2 tipete dar daca eu nu le gust, ce sa fac?! poate-s prost, poate n-am simtul umorului…draq stie…
ok, apreciez ca se pisa contra vantului dar glumele lui ma lasa rece!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ia uiteeeeeee!
Cred că asta spune multe.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Carlos Mencia ...SUX

George Carlin, Russell Peters, Robin Williams,  ... astia au glume inteligente, nu falsul asta de Carlos.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
eXist - 26 Ianuarie 2008 06:55 AM

Carlos Mencia ...SUX

George Carlin, Russell Peters, Robin Williams,  ... astia au glume inteligente, nu falsul asta de Carlos.

Aș mai adăuga Richard Pryor, Mitch Hedberg, Jeremy Hotz….

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Eddie Izzard
Pablo Francisco uneori ma amuza
Ellen Degeneres

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

‹‹ formatare ipod      Ipod Original - Ipod Fals ››