1 din 2
1
Ipod Original - Ipod Fals
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Care sunt diferentele dintre acestea? Cum pot fii deosebite unul de celalalt? ... Am observat ca acum sunt niste clone foarte bune.

Astept raspunsuri de la toti, cei cu experienta.

Multumesc

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
eXist - 26 Ianuarie 2008 06:25 AM

Care sunt diferentele dintre acestea? Cum pot fii deosebite unul de celalalt? ... Am observat ca acum sunt niste clone foarte bune.

Astept raspunsuri de la toti, cei cu experienta.

Multumesc

Daca vrei sa NU fii nevoit sa probezi autenticitatea produsului Apple, trebuie procurat produsul de la Dealerii / Resellerii autorizati!
    Daca ai deja un produs Apple din surse nesigure si vrei totusi sa stii daca e “original” sau “fals” (cum zici tu), iti poti inregistra iPod-ul (in cazul tau) pe site-ul din State… astfel codul produsului este recunoscut sau nu! Ti se va cere sa introduci Serial Number al produsului si astfel in functie de eroare sau nu, vei sti daca este un produs Apple sau nu.

Aici iti poti inregistra produsul
https://register.apple.com/cgi-bin/WebObjects/GlobaliReg.woa
    Trebuie sa ai un cont Apple; ti se cere sa indici si tara, nu stiu daca este relevant sau nu (eu mi-am inregistrat produsele cumparate din State selectand USA).

Succes!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Nu asta ma intereseaza, Ca asta stiam deja. Ma intereseaza care sunt diferentele vizibile, hardware, software, si ce-o mai exista. Partea cu inregistrarea prea putin ma atrage. Niciodata nu am facuto si nici nu am sa o fac. Sursele nesigure fiind gen Okazii, sau alt tip de vanzari online.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Se vede si cu ochiul liber. Te uiti la plastice cum arata. De obicei la falsuri plasticul este de o calitate mult mai proasta nu e asa de smooth.
Imbinarile dintre partile componente sunt mai stangace cu lufturi mari intre elemente. Castiele nu sunt de culoarea alb laptos asa cum suntem obisnuiti si sunt de o calitate indoilenica.
Dupa care poti verifica varianta de soft care e pe el. Acolo trebuie sa existe diferente de firmware.
Si in interior codurile de pe cutie sa corespunda cu cele ale aparatului si cu versiunea de soft. Anumite functii s-ar putea sa nu existe sau sa functioneze aiurea.
Daca nu esti sigur ca e original mai bine nu-l iei.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
eXist - 26 Ianuarie 2008 06:25 PM

Nu asta ma intereseaza, Ca asta stiam deja. Ma intereseaza care sunt diferentele vizibile, hardware, software, si ce-o mai exista. Partea cu inregistrarea prea putin ma atrage. Niciodata nu am facuto si nici nu am sa o fac. Sursele nesigure fiind gen Okazii, sau alt tip de vanzari online.

Si cum vei vedea tu “diferentele vizibile”  - “harware, software” atunci cand accesezi vanzarile online sau Okazii!??    Eu nu mi-as cumpara produse (mai ales Apple) de la vreun ciudat “gen Okazii”...

Daca vrei sa stii tu diferentele si sa le faci cat mai putin vizibile in cazul in care vinzi tu ... bafta tie, “sanatate” celui ce cumpara!

Daca vrei sa cumperi pentru tine, si alegi “Okazii” sau vanzari online de la dealeri neautorizati… cred ca tine de felul in care te raportezi la propria persoana: “s-ar putea sa iti cumperi o nevasta cu care mergi mandru pe strada si in casa plangi langa ea cat de urata e cand isi da masca jos”

Sper sa prinzi ideea asa cum am transmis-o. Daca n-ai prins-o.. deschide umbrela, poate are efecte adverse!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Falsurile sunt grosolane, cum spune grEEnlighter (caută pe Google Images “fake iPod” ca să vezi diferențele).
Dacă-l cumperi live și nu prin corespondență, îți dai seama dacă e adevărat sau nu.

PS: Nu te deranja cu Ǻﭏdяei, postează și el așa, ca să scape de “Jr. Member”.  cool smirk

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Ǻﭏdяei - aproape, că era să pic după scaun de râs. dar oricum, îţi mulţumesc pentru răspuns.

grEEnlighter - Thanks .smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

pai cum ai deja 2 macuri , cunosti ce e ala apple si nu faci diferenta intre un ipod fals si unu veritabil ?
Anyway alea false vin cu camera , radio fm si alte brizbrizuri si crapa in primele 2 secunde (a avut o amica o clona d ipod scria pe ea MP4 ..a crapat in 2 luni )
si nu cumpara de pe okazii sau cg adica daca cumperi dupa cg ai grija de la cine cumperi ca sunt multi dubiosi care ciordesc ipoade de prin tramvaie si p urma le vand fara acte, casti, cablu =))
toate cele bune

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

+ in tenerife era niste fakeuri de iti pica fata…erau exact ca originalele…si fiind in tipla nu poti sa verifici +

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Koniaku - asta nu inseamna ca sunt obligat sa am experienta si cu ipod-uri.

Am intrebat, deoarece am dat de un ipod shuffle 2gen, foarte foarte dubios ... cel putin tipul respectiv sustinea cu stupoare ca este original, dar cablul respectiv nu arata nici de cum ca o productie Apple. Iar mie sincer, mi-au trecut multe cabluri apple prin mana. + ca nu avea dock ... trebuie sa vina cu dock oblogatoriu ? ... sau nush cum, dar am vazut ipod shuffle cu dock, de exemplu.
Ciorditori, neciorditori ... lasa-i p-aia. Dar de cei care le aduc de afara, originale, si le vand la noi in tara ? ... sa faca si ei un ban ... nu vad care este problema.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

iPod-ul shuffle nu are decat dock cel putin 2g(1g nu am vazut decat o data la cineva la gat), ala e de fapt cablul de date, e un dock mic, care are un jack in care intra ipod-ul si in capatul celalalt usb. Vezi poza.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

98%  dintre “iPodurile” fake nu au rotita senzitiva. smile Dupa aia… nici un iPod nu are radio, iar fake-urile, dimpotriva, toate stiu si FM.

Astea sunt indicatii de dat asa… la telefon… unui prieten, ca daca-l tii in mana iti dai seama imediat ca e fake. (daca ai putina experienta)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

crede-ma ca in tailanda cu greu iti dadeau seama care este adevarat si care este fals. aveau tot ce trebuie, doar ca iti dadeai seama dupa chargerele de cacao pe care le aveau si casti mai ciudate. in rest, assembled in taiwan, designed in california. erau atatea iAccesorii de nu imi puteam imagina atatea tampenii

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

in tailanda?
smile pai acolo e greu de observat si care sunt femei, nu? smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
dacuBurebista - 28 Ianuarie 2008 04:34 PM

in tailanda?
smile pai acolo e greu de observat si care sunt femei, nu? smile

corect. in tailanda cele mai frumoase femei sunt barbatii.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

dar cum deosebesti un aifon de un cartof?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 2
1