huk cu parere de rau iti zic ca s-ar putea sa fi avut dreptate eu, citeste aici
sunt 28 de pagini nu am avut rabdare/timp sa le citesc pe toate dar din cate am vazut iphone-ul se incadreaza aici :( poate a fost o coincidenta ca au cazut amandoua si poate gresesc si nu e si cazul tau
Acum 2 minute am vorbit la telefon, am inchis apelul si am apelat pe altcineva. Calling si cam atat. Am incercat alt numar. La fel: Calling.
Am restartat telefonul… NO SERVICE!
Inca un restart, la fel. Settings -> Carrier returna: Error. 1 minut mai tarziu a aparut reteaua si am putut sa sun.
Istoria lui este 1.0.2OTB (frate cu al lui huk), anysim 1.0, ipsf, 1.1.1, 1.1.2 si inapoi la 1.1.1 in prezent (ultimul downgrade a fost facut acum vreo luna).
Mai are cineva vreo idee? Dau si eu un up, ca daca nu e de facut nimic prefer sa-l vand ca ipod touch.
Ce-ar fi să-i dai un up-date legal, sănătos in iTunes, la 1.1.3 și să rulezi ziphone? Ce-ai pierde? Zibri se lăuda pe blogul lui că softul lui face minuni și învie aifoane moarte. Poate-poate.
Mda. Păcat. Se pare că pînă la urmă problema e hardware.
Huk,
S-ar putea ca problema sa fie totusi de la unlockul mai vechi cu IPSF…
Ai facut atunci un backup de seczone, inainte de a rula IPSF ?
Daca ai facut unlock de la site-ul IPhoneSimFree, ar trebui sa ai suport, da-le email si explica-le care e treaba. Dar nu le zici si de anySIM-ul dinainte, nici de Ziphone-le de dupa. Zi-le doar ca ai facut update la 1.1.3 prin iTunes
Da, sunt zeci de cazuri pe forumuri. Unii au desfacut au pus o bucata de electric tape pe spate in interior si l-au reparat. Altii au schimbat commboardul si l-au reparat. Cei mai multi s-au dus la reprezentanta Apple unde au primit altul pe loc fara intrebari suplimentare (ceea ce ma face sa cred ca e o problema cunoscuta de Apple).
Nu exista o sistematizare pe serii, se pare ca problema afecteaza aleator ifoane. Nu sunt multe cazuri dar am avut eu noroc de unul.
P.S. Am facut absolut toate resetarile, restorarile, downgradurile si upgradurile posibile. Ifonul asta a trecut soft prin toate starile posibile si toate versiunile de firmware si OS.
P.P.S. Prin starile de Negare si Revolta am trecut deja cand eram inca in Spania. Acum sunt in faza de Depresie/Acceptare.
Da, sunt zeci de cazuri pe forumuri. Unii au desfacut au pus o bucata de electric tape pe spate in interior si l-au reparat. Altii au schimbat commboardul si l-au reparat. Cei mai multi s-au dus la reprezentanta Apple unde au primit altul pe loc fara intrebari suplimentare (ceea ce ma face sa cred ca e o problema cunoscuta de Apple).
Nu exista o sistematizare pe serii, se pare ca problema afecteaza aleator ifoane. Nu sunt multe cazuri dar am avut eu noroc de unul.
P.S. Am facut absolut toate resetarile, restorarile, downgradurile si upgradurile posibile. Ifonul asta a trecut soft prin toate starile posibile si toate versiunile de firmware si OS.
P.P.S. Prin starile de Negare si Revolta am trecut deja cand eram inca in Spania. Acum sunt in faza de Depresie/Acceptare.
Adevarul este ca daca nici dupa un ierase nu si-a revenit… nu prea ce sa ii faci, si sunt multi cu ‘bube’, mai grav este ca bubele sunt mai dese si mai diverse (ex pixeli morti) am vazut doua iphone-uri saptamana asta cu pixeli morti, si al meu de 16 care inca e in state, unul nu incarca al doilea avea 2 pete rosii pe display (presupun ca tot pixeli morti erau, dar nu am vazut ca sa stiu sigur)
Poate cineva sa ma ajute si pe mine ... am o receptie foarte proasta la vodafone ... cateodata no service ... si majoritatea timpului o liniuta la semnal (avand capriciile lui ba pot sa sun ba nu pot sa sun). Am versiunea 1.1.4. Pe orange insa .... am receptie maxima sau 3 liniute minim. Are cineva problema asta? O pot rezolva intr-un fel?