2 din 4
2
Cum fac un MacBook să meargă şi cu capacul închis?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Super tare. Mulţumesc tuturor pentru idei şi comentarii. De fapt aşa vreau şi eu să-l folosesc, dar pentru prezentări. Va trebui să-mi reamintesc că Mac-ul face toate lucrurile simplu şi firesc.

O mică precizare, ca user nou şi de mac şi de forum. S-a mai scris pe aici, şi e scris şi în regulamentul forumului: eu unul apreciez foarte mult şi sincer ajutorul vostru, dar nu apreciez lecţiile şi apostrofările. Am pretenţia minimală să mi se acorde premiza de inteligenţă şi de bună credinţă. Cred că e o pretenţie rezonabilă. Bunăoară mi-am pus, evident, întrebarea de ce nu a făcut Apple asta şi tot evident m-am gândit că răspunsul la tema mea nu poate fi simplist. Dacă ar fi fost, nu scriam aici.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.08.07
Asti - 28 Ianuarie 2008 11:07 PM

Super tare. Mulţumesc tuturor pentru idei şi comentarii. De fapt aşa vreau şi eu să-l folosesc, dar pentru prezentări. Va trebui să-mi reamintesc că Mac-ul face toate lucrurile simplu şi firesc.

O mică precizare, ca user nou şi de mac şi de forum. S-a mai scris pe aici, şi e scris şi în regulamentul forumului: eu unul apreciez foarte mult şi sincer ajutorul vostru, dar nu apreciez lecţiile şi apostrofările. Am pretenţia minimală să mi se acorde premiza de inteligenţă şi de bună credinţă. Cred că e o pretenţie rezonabilă. Bunăoară mi-am pus, evident, întrebarea de ce nu a făcut Apple asta şi tot evident m-am gândit că răspunsul la tema mea nu poate fi simplist. Dacă ar fi fost, nu scriam aici.

BRAVO !!! sfarsitul mi-a placut. Te saluta, tot un micutz consumator de mac, nu fac parte din desteptii romaniei care se invart pe aici.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pt Asti: nu prea inteleg cine ti-a pus in dubii inteligenta.

domnule YO, ma bucur ca ai scris pentru prima oara “mac”, dar tot nu te poti abtine sa nu poluezi forumul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.08.07
.ral:cr - 02 Februarie 2008 01:22 PM

domnule YO, ma bucur ca ai scris pentru prima oara “mac”, dar tot nu te poti abtine sa nu poluezi forumul.

simplu ma irita unele persoane, care nu se comporta normal, si promit ca cu prima ocazie daca ii prind pe unii din aceia, o vor lua ... wink in restul totul bine. am sa le dau ca si de 35 de ani de mac wink dar imi este frica ca nu vor mai avea asa gura cand vom fi face to face wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Mda. am intrat si eu pe siteul tau sa vad de unde atatea aere pe tine. Tin sa te anunt ca muzica dintraia facea si un coleg de liceu, asa pt ca descoperise un nou soft (nu avea microfon ce-i drept), dar nu se credea buricul pamantului si ar trebui sa nu te crezi nici tu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Fiecare cu caracterul lui și aitudinea sa bineînțeles,dar totuși să păstrăm o decență în discuții și fără amenințări,ce bine era prin 2006 când am început să citesc forumul,găseai numai topicuri interesante și răspunsuri la obiect,chiar învățai ceva despre mac,acum majoritatea sunt contradictorii,hai să ne înjurăm că de aia suntem români…păcat

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
DJ BIGICE - 02 Februarie 2008 01:39 PM
.ral:cr - 02 Februarie 2008 01:22 PM

simplu ma irita unele persoane, care nu se comporta normal, si promit ca cu prima ocazie daca ii prind pe unii din aceia, o vor lua ... wink in restul totul bine. am sa le dau ca si de 35 de ani de mac wink dar imi este frica ca nu vor mai avea asa gura cand vom fi face to face wink

Dacă vrei să-ți arăți mușchii la gagici și să faci pe supermanu, nu aici e locul. Poate ai alte treburi și te deranjăm.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Ba admini, aluoo, lasereee….
daca mai inchideti threadurile deschise sau in care se desfasoara Bigice, ma enervez. si nu stiu ce o sa fac….dar o sa fac ceva. gata, stiu ce fac. Vorbesc cu turcii! S-a inteles? Va rog frumos, asa ceva nu se poate! Nu-mi luati voi dicstractia! Am si io o placere si nu ma pot bucura de ea! Nu va place, dati-i ignore dar lasati-mi omu’...aaaa, asta…dictractia!
Baga Bigice! digei, da muzica mai tare!! dar nu aia a ta, iti pun eu ce sa bagi! O stii pe aia de la Parazitii cu: “In jurul tau e multe / Dar nu intelegi nimic ... Sa citesti nu stii / Mai ai vreo 7 ani sa incepi / Sa incerci sa scrii” ?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Am incercat si eu sa ma uit la un film pe LCD…inchid laptopul conectez lcd-ul, misc mouseul ...revine imaginea pe lcd dau drumul la film . Totul e misto in afara faptului ca sunetul merge tot in difuzoarele din mbp. Ce sa fac sa mearga sunetul din TV ?

Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

sa-l scoti prin casti in LCD

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.03.08

simplu doresc sa ascult muzica de pe mac cu capacul inchis se poate? fara sa imi iau cu mine prin oras monitorul extern, mouse, tastatura sau alte chesti de astea (il bag in Geantă Tucano Fina Small, Portocalie) ... duma cu se incalzeste ma doare undeva sa se arda ca ii dau in judecata ca nu se vad ... asta e ce a mai proasta afirmatie de la apple! unde este simplitatea de care spune apple?

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Off Mission - 15 Martie 2008 05:00 PM

unde este simplitatea de care spune apple?

Acilea!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.03.08

oare de ce nu se poate raspunde simplu la intrebare fara sa imi dovedeasca cineva glumele lor sau nivelul lor de destepaciune.
ex: nu se poate sau se poate cu un anumit soft .... si gata (doamne prea frumos ar fi !)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Off Mission - 15 Martie 2008 05:00 PM

simplu doresc sa ascult muzica de pe mac cu capacul inchis se poate? fara sa imi iau cu mine prin oras monitorul extern, mouse, tastatura sau alte chesti de astea (il bag in Geantă Tucano Fina Small, Portocalie) ... duma cu se incalzeste ma doare undeva sa se arda ca ii dau in judecata ca nu se vad ... asta e ce a mai proasta afirmatie de la apple! unde este simplitatea de care spune apple?

M-ai dat gata, dar cred că și Steve ar cădea pe spate cînd ar afla că cineva ar lua un mac notebook ca să asculte muzică pe stradă cu capacul mac‑ului închis și cu casca vîrîtă în ureche.
Ești tare… Propun admin-ilor să acordăm premii celor care postează cele mai tari asemenea comentarii. Facem chetă în ultima joi a lunii și tragem la sorți premiantul. Eu te propun de pe acuma, dacă nu mai apare altă gulgută între timp.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Off Mission - 15 Martie 2008 05:17 PM

oare de ce nu se poate raspunde simplu la intrebare fara sa imi dovedeasca cineva glumele lor sau nivelul lor de destepaciune.
ex: nu se poate sau se poate cu un anumit soft .... si gata (doamne prea frumos ar fi !)

Noi aici sîntem un clan de șmecheri care facem pe deștepții… în rest, mai glumim, mai o sulă în coastă, mai în gleznă, dar nu ne supărăm. Dacă faci parte din categoria supărăcioșilor care nu știu de glumă să știi că nu e locul tău aici.

P.S. Chestia cu folosirea mac-ului cu capacul închis s-a mai discutat de cîteva ori. Acuma, dacă nu (mai) ești supărat, caută un pic în istoricul forum‑ului și, dacă tot nu găsești, revino, fără nervi. Noi glumim, nu muncim.

Semnătură 

2 din 4
2