3 din 4
3
Cum fac un MacBook să meargă şi cu capacul închis?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.03.08
Cattus Thraex - 15 Martie 2008 05:21 PM
Off Mission - 15 Martie 2008 05:00 PM

simplu doresc sa ascult muzica de pe mac cu capacul inchis se poate? fara sa imi iau cu mine prin oras monitorul extern, mouse, tastatura sau alte chesti de astea (il bag in Geantă Tucano Fina Small, Portocalie) ... duma cu se incalzeste ma doare undeva sa se arda ca ii dau in judecata ca nu se vad ... asta e ce a mai proasta afirmatie de la apple! unde este simplitatea de care spune apple?

M-ai dat gata, dar cred că și Steve ar cădea pe spate cînd ar afla că cineva ar lua un mac notebook ca să asculte muzică pe stradă cu capacul mac‑ului închis și cu casca vîrîtă în ureche.
Ești tare… Propun admin-ilor să acordăm premii celor care postează cele mai tari asemenea comentarii. Facem chetă în ultima joi a lunii și tragem la sorți premiantul. Eu te propun de pe acuma, dacă nu mai apare altă gulgută între timp.

si tu esti o tare .... asta asa la replicata
frumos comportament au reprezentatii apple de forumul oficila, am sa sun sa vad dac asi ei sunt de acord cu bataia vostra de jos catre toti utilizatori care nu va convin voua, sunte-ti cativa care va batetii joc de oamenii ...

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Off Mission - 15 Martie 2008 05:30 PM
Cattus Thraex - 15 Martie 2008 05:21 PM
Off Mission - 15 Martie 2008 05:00 PM

simplu doresc sa ascult muzica de pe mac cu capacul inchis se poate? fara sa imi iau cu mine prin oras monitorul extern, mouse, tastatura sau alte chesti de astea (il bag in Geantă Tucano Fina Small, Portocalie) ... duma cu se incalzeste ma doare undeva sa se arda ca ii dau in judecata ca nu se vad ... asta e ce a mai proasta afirmatie de la apple! unde este simplitatea de care spune apple?

M-ai dat gata, dar cred că și Steve ar cădea pe spate cînd ar afla că cineva ar lua un mac notebook ca să asculte muzică pe stradă cu capacul mac‑ului închis și cu casca vîrîtă în ureche.
Ești tare… Propun admin-ilor să acordăm premii celor care postează cele mai tari asemenea comentarii. Facem chetă în ultima joi a lunii și tragem la sorți premiantul. Eu te propun de pe acuma, dacă nu mai apare altă gulgută între timp.

si tu esti o tare .... asta asa la replicata
frumos comportament au reprezentatii apple de forumul oficila, am sa sun sa vad dac asi ei sunt de acord cu bataia vostra de jos catre toti utilizatori care nu va convin voua, sunte-ti cativa care va batetii joc de oamenii ...

Off topic pt Off Mission:
- mai întîi, eu zic să scrii mai clar, mai frumos și fără greșeli; dacă se poate, cu semne diacritice.
- noi aici mai glumim, uneori răutăcios, dar ne trece și bem bere la final de lună, unde te invităm, măcar pt acel premiu.
- acesta nu este site oficial Apple dar, dacă vrei să faci lăcrămație, ești totdeauna bine venit la cei care se ocupă de așa ceva; sînt persoane care scrutează zilnic acest forum și culeg date, ia încearcă.

Problema capacului închis a fost, cum ziceam, discutată și rezolvată, doar caută și cetește.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Off Mission - 15 Martie 2008 05:17 PM

oare de ce nu se poate raspunde simplu la intrebare fara sa imi dovedeasca cineva glumele lor sau nivelul lor de destepaciune.
ex: nu se poate sau se poate cu un anumit soft .... si gata (doamne prea frumos ar fi !)

eu nu stiu o solutie la problema ta. nici nu am incercat sa-ti dau una. eu am raspuns la intrebarea “unde e simplitatea apple”. lucru destul de sugestiv din quote-ul postului meu anterior!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.03.08
Cattus Thraex - 15 Martie 2008 05:27 PM

oare de ce nu se poate raspunde simplu la intrebare fara sa imi dovedeasca cineva glumele lor sau nivelul lor de destepaciune.
ex: nu se poate sau se poate cu un anumit soft .... si gata (doamne prea frumos ar fi !)

Noi aici sîntem un clan de șmecheri care facem pe deștepții… în rest, mai glumim, mai o sulă în coastă, mai în gleznă, dar nu ne supărăm. Dacă faci parte din categoria supărăcioșilor care nu știu de glumă să știi că nu e locul tău aici.

P.S. Chestia cu folosirea mac-ului cu capacul închis s-a mai discutat de cîteva ori. Acuma, dacă nu (mai) ești supărat, caută un pic în istoricul forum‑ului și, dacă tot nu găsești, revino, fără nervi. Noi glumim, nu muncim.

PROMIT CA AM SA SUN PESTE TOT SA ARAT LA LUME CUM VA BATETII JOC DE OAMENII !!!!! SI II FACETI PROSTI   .... SI CAND CINEVA VA FACE RECLAMATII VA BATETII JOC DE EI! SI NU UITATII DACA ATI MENEGERIA MULT MAI BINE ACEST FORUM AR FI MULT MAI BINE. SI NU UITATIIIIIIII ACEST FORUM ESTE AL COMPANIEI APPLE DECI NU VOI DECIDETII. SI PROMIT CA AM SA SUN SI IN AMERICA LA APPLE SI SUNT CURIS CUM REACTIONEAZA SI CEI DE ACOLO CUM ISI BATE JOC LUME APPLE ROMANIA DE OAMENII!!!!!!!!!!!! NESIMTIITILOR!!!!!!! VA BATETI JOC DE OAMENII CARE APRECIAZA MUNCA APPLE !!!!! SI VOI CARE NU ATI CREAT NIMIC PE ACEST PAMANT SI ALTI VAU ACORDAT UN PICA CREDIBILITATE ... SI VOI GLUME DE PROST GUST. UITATIVA PE FORUM NU ESTE UN SUBIECT SA NU RASPUNDETI SIMPLU FRUMOS SI LA OBIECT TOT TIMPUL AVETI AFIRMATII DE MARI VEDETE (PRESUPUN CA O S ASPUNETII CA SUNTE TI VEDETE !) O SA VEDEM NOI!!!!!!! COMING SOON .....

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

la OTV cu forumu’. sa vina dl Lazarus…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

djbigice se intoarce, cu clona…. TZ tz ț
sau sa zic tzttzzzzzzzzzzzz verde…

P.S. LOOOL

[ Modificat: 15 Martie 2008 06:06 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 15 Martie 2008 06:02 PM

djbigice se intoarce, cu clona…. TZ tz ț
sau sa zic tzttzzzzzzzzzzzz verde…

poate nu ne tai iar dicstratia! wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator

way tooo late….

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

nuah baieti, eu ma car de pe forum ca in curand… o sa vedem noi smile. hahaha.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

mintenaş vin si “bulgarii de la Sofia, care pentru 1000 de parai…”

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mamăăăăă ce bine că nu mai sunt eu admin pe forum!!! Ce-o să o încaseze adminii de la Steve Jobs!! Iar îi bagă în ședință prelungită!! Prevăd niște penalizări severe la salariu…  snake

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu poti sa-i zici tu cand te suna saptamanal sa ne ierte de data asta?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Off Mission - 15 Martie 2008 05:44 PM
Cattus Thraex - 15 Martie 2008 05:27 PM

Noi aici sîntem un clan de șmecheri care facem pe deștepții… în rest, mai glumim, mai o sulă în coastă, mai în gleznă, dar nu ne supărăm. Dacă faci parte din categoria supărăcioșilor care nu știu de glumă să știi că nu e locul tău aici.

P.S. Chestia cu folosirea mac-ului cu capacul închis s-a mai discutat de cîteva ori. Acuma, dacă nu (mai) ești supărat, caută un pic în istoricul forum‑ului și, dacă tot nu găsești, revino, fără nervi. Noi glumim, nu muncim.

PROMIT CA AM SA SUN PESTE TOT SA ARAT LA LUME CUM VA BATETII JOC DE OAMENII !!!!! SI II FACETI PROSTI   .... SI CAND CINEVA VA FACE RECLAMATII VA BATETII JOC DE EI! SI NU UITATII DACA ATI MENEGERIA MULT MAI BINE ACEST FORUM AR FI MULT MAI BINE. SI NU UITATIIIIIIII ACEST FORUM ESTE AL COMPANIEI APPLE DECI NU VOI DECIDETII. SI PROMIT CA AM SA SUN SI IN AMERICA LA APPLE SI SUNT CURIS CUM REACTIONEAZA SI CEI DE ACOLO CUM ISI BATE JOC LUME APPLE ROMANIA DE OAMENII!!!!!!!!!!!! NESIMTIITILOR!!!!!!! VA BATETI JOC DE OAMENII CARE APRECIAZA MUNCA APPLE !!!!! SI VOI CARE NU ATI CREAT NIMIC PE ACEST PAMANT SI ALTI VAU ACORDAT UN PICA CREDIBILITATE ... SI VOI GLUME DE PROST GUST. UITATIVA PE FORUM NU ESTE UN SUBIECT SA NU RASPUNDETI SIMPLU FRUMOS SI LA OBIECT TOT TIMPUL AVETI AFIRMATII DE MARI VEDETE (PRESUPUN CA O S ASPUNETII CA SUNTE TI VEDETE !) O SA VEDEM NOI!!!!!!! COMING SOON .....

Uite, mă simt cu musca pe căciulă. Văd că gluma nu merge cu tine, nici sfatul să scrii într-o română lizibilă (= citibilă). Sfatul să cauți în istoric nu merge.
Da, am mai discutat chestia cu capacul închis și văd că nu dorești să cauți. Dacă nici măcar nu dorești să cauți, nici eu nu-ți spun. E drept, nimeni nu a luat în discuție folosirea unui mac pe post de iPod (sau de em-pe-treiăr în general). Noi discutam, mai ales, cum pui un notebook mac cu monitor extern în regim de lucru cu capacul închis. Merge. Fără soft suplimentar (sînt și din astea).
Dacă îmi promiți că scrii corect în limba română, fără erori majore, nu te enervezi și nu ești pus pe harță îți spun.
Să știi că, totuși, nu ne batem joc de oameni. Mai glumim. Poate nu totdeauna glumele sînt reușite, mai dăm și cu bîta în baltă, dar - una peste alta - găsim soluții.
Am îngroșat greșelile tale, sar peste ilogica frazei. Dacă te apuci de lecția de limba română, promit să te îndrum fără consultarea istoriei discuțiilor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cattus, n-are cum sa raspunda. A luat ban pentru crearea de clone.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Mooama ce am pierdut am plecat si eu la pescuit si cand vin vad ca am mai pierdut un episod cu bigice YO…..  smile

3 din 4
3