4 din 4
4
Cum fac un MacBook să meargă şi cu capacul închis?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
huk - 15 Martie 2008 11:36 PM

Cattus, n-are cum sa raspunda. A luat ban pentru crearea de clone.

Ah, și eu care mă pregăteam să-l ajut pe om, totuși. Să luăm partea bună a lucrurilor. A fost așa de frumos azi, cam vînt, dar frumos. Păcat că oamenii se enervează așa ușor… Uite, pe mine m-au făcut cu ou, oțet și chiar de c… pe diacritice.ro, totuși nu mă supăr. Iau doar partea bună a dialogului, oamenii fac, totuși, lucruri bune.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06
Off Mission - 15 Martie 2008 05:44 PM

PROMIT CA AM SA SUN PESTE TOT SA ARAT LA LUME CUM VA BATETII JOC DE OAMENII !!!!! SI II FACETI PROSTI   .... SI CAND CINEVA VA FACE RECLAMATII VA BATETII JOC DE EI! SI NU UITATII DACA ATI MENEGERIA MULT MAI BINE ACEST FORUM AR FI MULT MAI BINE. SI NU UITATIIIIIIII ACEST FORUM ESTE AL COMPANIEI APPLE DECI NU VOI DECIDETII. SI PROMIT CA AM SA SUN SI IN AMERICA LA APPLE SI SUNT CURIS CUM REACTIONEAZA SI CEI DE ACOLO CUM ISI BATE JOC LUME APPLE ROMANIA DE OAMENII!!!!!!!!!!!! NESIMTIITILOR!!!!!!! VA BATETI JOC DE OAMENII CARE APRECIAZA MUNCA APPLE !!!!! SI VOI CARE NU ATI CREAT NIMIC PE ACEST PAMANT SI ALTI VAU ACORDAT UN PICA CREDIBILITATE ... SI VOI GLUME DE PROST GUST. UITATIVA PE FORUM NU ESTE UN SUBIECT SA NU RASPUNDETI SIMPLU FRUMOS SI LA OBIECT TOT TIMPUL AVETI AFIRMATII DE MARI VEDETE (PRESUPUN CA O S ASPUNETII CA SUNTE TI VEDETE !) O SA VEDEM NOI!!!!!!! COMING SOON .....

Topic closed? Ridicati capacul !

4 din 4
4