Recomandare Tuner TV Extern
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

salut

cine poate sa imi recomande un tuner tv extern care sa poata prelua semnal dintr-un UPC mediabox si sa il poata reda pe un monitor de 20’’ fara sa strice imaginea, care de altfel e super buna pe upc digital. nu ma intereseaza super rezolutii, dar nu ma pricep la ce intrari si iesiri sa aiba a.i. sa am o imagine buna.

merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.08.07

eu am un terratec cinergy hibrid   cumparat de la torent computer ...e pus pe mac si merge extraordinar de bine….

Semnătură 

Vreau o minune…..crezi ca am nevoie?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

mai citeste o data despre ce este vorba

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.08.07

daca vrei sa iti meara direct pe monitor fara sa mai pui si calculatorul e altceva…eu doar spuneam ca tipu asta de tuner care il am are toate tipurile de intreri video si de semnal rf…si nu deterioreaza nimic,,,mai ales ca pe dvbt merge exceptional…acum ca posturile noastre transmit aerian digita fta

Semnătură 

Vreau o minune…..crezi ca am nevoie?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timişoara
Macuser din: 14.09.07

Eu am de cateva zile luat un TVTuner extern Leadtek TV Pro II, care merge Super. Imaginea e f. buna.
Eu am un monitor de 22” si se vede mai bine decat pe TV-ul de 54 cm. Imaginea e clara, fara purici sau alte cele. Inainte, am avut pe PC un Pinnacle si se vedea tare rau (e adevarat ca era o versiune de acu 3-4 ani).

Nu stiu ce iesiri are mediabox-ul ala, eu am RDS, eventual spune-ne si noua.