2 din 2
2
MacBook nou VS MacBook Pro 15” folosit > ce sa aleg ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 13.10.07

Pot sa spun că am pus eu Vista Ultimate pe MBP de care zici tu. Se mișcă foarte bine, este foarte rapid. Marea problemă este Vista, că nu este încă la nivelul lui Leopard și faptul că din laptop ajungi la desktop. Bateria te ține cu indulgență 1,5h

Mai bine fă un preorder la noul model. Pentru ce vrei tu să îl folosești este alegerea ideală. Nu știu de ce la noi nu se poate, dar la ei se poate smile

Semnătură 

Best regards

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 17.01.08

Varianta MacBook + display mare ar fi varianta ideala, DAR planuiesc sa nu mai stau mult in Romania. Stiu ca alegerea cea mai buna ar fi sa stau cu ce am acum si dupa “relocare” sa imi iau atunci un MAC, dar deh, am vazut Leopard la lucru si Windows mi se pare ceva de genul “Cum sa te inspiri din ceva simplu si apoi te chinui sa iasa ceva cat mai prost si complicat”. E rau cand te-ai indragostit raspberry.
Si referitori la decizii, MacBook e cam la coada listei, o sa fac pe dracu in patru sa iau un MacBook Pro 15” cu garantie sau refurbished, ecranul de 13” e mult prea mic pentru ochii mei. Sper sa reusesc, daca nu aman cumpararea pana imi permit un MBP, chiar daca inseamna sa stau cateva luni fara dragostea cea noua.

Decebal unde ai vazut tu preorder la noul model? Pe net nu se stie nimic din ce va contine exact noul model si cand se va lansa, preorder mi se pare ceva ireal.

[ Modificat: 28 Ianuarie 2008 05:35 AM de Corbu ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

topicul asta a luat-o razna rau

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 17.01.08

Gata, puteti sa il inchideti, eu m-am decis. Postati doar daca aveti info de MacBook Pro refresh (Penryn), desi oricum verific noutatile zilnic.

Multumesc tuturor ce si-au spus parerea !

2 din 2
2