Cum fac să văd partiţia Mac în Windows
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Salve.

Sunt proaspăt mutat de pe windoz la prima mea iubire. Am instalat Windows cu BootCamp (pentru că mai am unele chestii de care nu pot scăpa), perfect, fără greşeală. Aş vrea să văd partiţia de Mac în Win, ca să-mi ţin documentele într-un singur loc. Evident, aş vrea să am acces read/write la ea. Ştie cineva cum se face? Am văzut chestia asta făcută odată la cineva, dar nu ştiu cum.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Asti - 28 Ianuarie 2008 01:20 AM

Salve.

Sunt proaspăt mutat de pe windoz la prima mea iubire. Am instalat Windows cu BootCamp (pentru că mai am unele chestii de care nu pot scăpa), perfect, fără greşeală. Aş vrea să văd partiţia de Mac în Win, ca să-mi ţin documentele într-un singur loc. Evident, aş vrea să am acces read/write la ea. Ştie cineva cum se face? Am văzut chestia asta făcută odată la cineva, dar nu ştiu cum.

S-a mai discutat repetat chestiunea asta aici, dă Search sau mătură discuțiile de aici, mai jos.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.08.06

Salut.
1) Pentru a vizualiza partitia WINDOWS din MAC poti utiliza “Paragon NTFS for Mac OS X”
2) Pentru a vizualiza partitia MAC din WINDOWS poti utiliza “MacDrive”

Succes

Semnătură 

“In space no one can hear you scream”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

MACDRIVE ....cel mai bun ptr WIN

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Muţumesc tuturor. Jur că am căutat înainte de a posta. Doar că nu descoperisem încă funcţia “Search this forum” grin

Semnătură 

Muşcat de măr