Canale deschise in Airport Card?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Care e faza cu numarul de canale deschise in Airport Card? In State, standardul Wi-Fi, e intra-adevar pe 11 canale, in Europa este de 13, Japonia 14
Ma uit in system preferences-u de la MBP meu si vad ceva de genu: ” Wireless Card Locale:  USA”.
Asta insemna ca am deschise numai 11 canale? Exista solutie software pentru a debloca si celelalte doua canale? un alt firmware, ceva?

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

pai ce router ai man? poti sa deschizi 3000 de canale, routerul da tot pe 11 , 2.456 GHZ

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu-ți ajung cele 11 canale? Nu găseși nici unul liber, toate au interferențe? Sau de ce te frământă chestia asta?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

dracia:routeru nu are treaba cu canalele din airport. Si daca ar fi setat pe canalu 13? smile
Tudor: am un amic care vrea sa isi faca o super cafenea hi tech utiliata cu MBA-uri. Isi poate aduce din State vreo 20 de bucati, dar le vrea cu 13 canale pentru Europa, adica WorldWide. Daca si le ia din State o sa vina default cu 11 canale. Si vreau sa aiba posibilitatea sa fie toate canalele disponibile. O sa ii zic sa ceara de la Apple USA o configuratie cu airport pentru Europa, cu toate ca am dubii in legatura cu requestu asta.
Se pare ca airportu cu care vin notebookurile comercializate in State au si alti parametrii de functionare, o putere mai mare a semnalului, fiind unul dintre ele In Europa, puterea e putin mai mica, conventii, tratate ce reglementeaza nivelul radiatiilor la nivel de regiune, stuff like that.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Apple USA nu au voie de la FCC să comercializele decât aparate cu numărul de canale si putere de emisie stamdard în USA.
Dacă vrei cu setările de România trebuie să le cumperi de la Apple România. Cum Apple România nu există - vezi dacă I.R.I.S. comandă echipamentele wireless setate conform legilor Românești sau nu.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
methodine - 28 Ianuarie 2008 09:06 PM

Tudor: am un amic care vrea sa isi faca o super cafenea hi tech utiliata cu MBA-uri.

big surprise

Let me guess: o să pună Windows pe MBA-uri, nu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 28 Ianuarie 2008 10:46 PM
methodine - 28 Ianuarie 2008 09:06 PM

Tudor: am un amic care vrea sa isi faca o super cafenea hi tech utiliata cu MBA-uri.

big surprise

Let me guess: o să pună Windows pe MBA-uri, nu?

nu, pune Ubuntu si vinde apa de izvor wink

Semnătură 

always the blues…