salut miam luat un Ipod Shuffle akum 3 luni.Toate bune si frumoase, in noaptea de revelion lam conectat la un sistem 5.1 si a mers bestial dar a doua zi nu a mai vrut sa se aprinda si nici daka il conectez la PC prin USB nici nu clipeste beculetul care normal ar trebiu sa clipeasca nici hardul lui nul recunoaste ce poate fi???:-? P.S e Ipod Shuffle 2nd generation
saracu o fi muncit prea mult si nu mai poate. doar ai bagat mufa in el si atat? o fi dat sistemul de 5.1 vreun voltaj aiurea pe cablu; in cazul asta nu mai trebuie sa te mire, ipodul se incarca pe aceeasi mufa cu cea de casti (jack stereo + alimentare). vezi sa nu fi ramas motul de la vreun cablu mai nasol in interior
man mam uitat akum in locul unde baga mufa si nu are nimik dar e prea ciudat sa nu se mai aprinda???? poti sa-mi zici unde sa ma duc cu el pls??? la vreu servce ios din Bucuresti
Po s te duki ku el @ orike servike, dak nuii daii de kap siingur. Po inkerk la istyle sau la noumax; dale untel inaitee, vez dak te pot priimiii.
Băi, mă lași și pe mine să trăiesc liniștit? Mă doare burta și mă tăvălesc pe jos prin birou. Șefu-i mulțumit, că fac curat. Da’ ce-oi avea? Mi-o fi bine, mi-o fi rău?