Conform unei recente mici tradiții, joi 23 februarie, orele 18.00, întîlnirea lunară macuser București (se înțelege de la sine că orice alt macuser de prin zonă este bine venit, e o denumire convențională). Luna asta e mai scurtă, în mod normal ar fi fost 30 ale lunii. Detalii:
- dacă nu apar propuneri noi, tot la Salamandra, pe care lumea a început să o știe
- nu e nici o temă specială, decît dacă cineva dorește să o facă
- este posibil să fie ultima astfel de reuniune pe care o mai pot organiza eu, eventual și pe cea din martie; ca atare, rog inițiative pentru a continua aceste întîlniri, e păcat să se piardă șirul.
- orice alte sugestii și propuneri, în comentariile ulterioare sub acest topic.
S-a mai discutat - de obicei lumea pleaca de vineri dupa-amiaza in weekend-uri.
asa - joia - sunt toti “acasă” - iesi de la servici - vii la macuser - a doua zi vinerea esti mai fericit la servici că ai mai schimbat o vorbă, un DVD ...
sapt asta vin si eu dar din pacate nu stiu daca pot sa fiu la 18 acolo, depinde cat ma mai tine iMacul pe scaun
nu pot sa vin decat cu un mp3 sony si un DVD , altceva n-am, Alex a promis ca vine cu iPodul. daca vrea cineva osx-ul de pe dvduri sa anunte, o sa-l iau si pentru mine da nu ma grabesc decat daca mai vrea cineva. ca prost is, osx-ul pentru intel n-o sa mearga si pe ppc nu?
salamandra e aia fata in fata cu statia de tramvai si vizavi de metrou
sapt asta vin si eu dar din pacate nu stiu daca pot sa fiu la 18 acolo, depinde cat ma mai tine iMacul pe scaun :)
nu pot sa vin decat cu un mp3 sony si un DVD :), altceva n-am, Alex a promis ca vine cu iPodul. daca vrea cineva osx-ul de pe dvduri sa anunte, o sa-l iau si pentru mine da nu ma grabesc decat daca mai vrea cineva. ca prost is, osx-ul pentru intel n-o sa mearga si pe ppc nu?
salamandra e aia fata in fata cu statia de tramvai si vizavi de metrou
Vin si eu.
Daca se poate: sa mai aduca cineva iPodul video cu un film pe el (daca se poate si cu subtitrare)! Promit ca nu mai uit cablul, sa putem sa ne uitam pe televizor.
wtf cat de varza pot sa fiu, nu-mi vine sa cred. deci acolo la etaj e da?
oricum n-am mers deat cu o statie de tramvai mai mult si m-am intors pe jos una, deci nu-i problem.
wtf cat de varza pot sa fiu, nu-mi vine sa cred. deci acolo la etaj e da?
oricum n-am mers deat cu o statie de tramvai mai mult si m-am intors pe jos una, deci nu-i problem.
usa era deja alba, deci ori nu se vedea maru, ori nu era. am intrat pe prima poarta dinspre metrou si am urcat pe afara la etaj, era o usa cu termopane.