Of, văd că o luăm de la capăt cu bateria: degeaba a muncit Tudor!
Regula e să NU ţii bateria în priză cu săptămînile, să o laşi să respire măcar o dată la trei zile! Cît despre bateria care ţine 3 ore după 500 de încărcări, e ca girafa descrisă de un ţăran:
— Asta e ceva care nu există!
mai iaru..
nu stiu cine e girafa si cine taranul )
dar eu am 590 de cicluri la baterie, si ma tine 3 ore in regim de lucru light, si cu brightnes la jumate.
maybe it’s just me!
mai iaru..
nu stiu cine e girafa si cine taranul )
dar eu am 590 de cicluri la baterie, si ma tine 3 ore in regim de lucru light, si cu brightnes la jumate.
maybe it’s just me!
Dacă ai 590 cicluri, iar bateria încă ține trei ore, bag sama că ai nimerit una specială, pentru NASA probabil, care s-a rătăcit în calculatorul tău. Felicitări. Și cînd era nouă, la 1 ciclu, cît ținea, zece ore?
Eu am un macbook negru Core 2 Duo 2.16GHz/2GB/160GB il am de aproape 4 luni de zile si sincer sa fiu nu l-am prea menajat deloc, i-am dat forja de cand l-am scos din cutie 10-12 ore zilnic. Cat despre baterie… nu am tinut niciodata cont (ma uit acu si arata 92% si 3.44 remaining o fi bine o fi rau nu stiu) anyway pana acum nu am de ce sa ma plang macul a mers impecabil sper sa nu ma dezamageasca nici de acum inainte. P.S. M-am uitat pe istyle si am vazut ca o baterie noua e 590 ron (nu mi se pare o suma foarte mare)
[ Modificat: 04 Februarie 2008 01:46 AM de mhc100 ]
Eu am un macbook negru Core 2 Duo 2.16GHz/2GB/160GB il am de aproape 4 luni de zile si sincer sa fiu nu l-am prea menajat deloc, i-am dat forja de cand l-am scos din cutie 10-12 ore zilnic. Cat despre baterie… nu am tinut niciodata cont (ma uit acu si arata 92% si 3.44 remaining o fi bine o fi rau nu stiu) anyway pana acum nu am de ce sa ma plang macul a mers impecabil sper sa nu ma dezamageasca nici de acum inainte. P.S. M-am uitat pe istyle si am vazut ca o baterie noua e 590 ron (nu mi se pare o suma foarte mare)
Stai foarte bine cu banii, mai ales că peste ocean e 100 USD, iar la alții 350 lei. Dar, nu am nimic contra, dă 590 lei! Dacă și se pare ieftin, dă-le și bonus, ca bun client ce ești.
Pe tine daca te lasa bateria te duci peste ocean? eu prefer sa ma duc peste Dambovita
Ce ți-a spus Cattus și ce-ai înțeles tu. Și după aia vă mirați că aveți probleme, cereți disperați ajutor și cei care ar putea să vă ajute nu vă bagă în seamă. Of, of, of!
PS Vezi că “alții” ăla spune multe. Dar fiecare citește cum vrea. Eu o luam ca pe un sfat bun.
ce va mai place samanta de scandal…. nu mai zic nimic
Doamne ferește! Am remarcat, umil, că ai bani mulți, de vreme ce 590 lei/baterie ți se pare puțin, pe cînd cu 330-340 lei o iei din altă parte. Oricum e mult și acolo, totuși…
Există oameni care nu se uită cît costă o ciorbă la restaurant, poate fi orice sumă, ei oricum au bani.
ce va mai place samanta de scandal…. nu mai zic nimic
Doamne ferește! Am remarcat, umil, că ai bani mulți, de vreme ce 590 lei/baterie ți se pare puțin, pe cînd cu 330-340 lei o iei din altă parte. Oricum e mult și acolo, totuși…
Există oameni care nu se uită cît costă o ciorbă la restaurant, poate fi orice sumă, ei oricum au bani.
Ok vad ca am inceput cu stangul (recunosc ca am intrat ca musca in…. topicul asta)
mai intai de toate imi face placere sa ma prezint (trebuia sa fac asta de la inceput), ma numesc Hortensiu Milstein (prietenii imi spun Milbu) sunt din Bucuresti ma ocup cu d’ale graphic design-ului, am 30 ani, sunt asociat la un studio de productie video (nu spun toate astea ca sa ma laud, ci pur si simplu nu imi place sa port o discutie in umbra unui nickname)
revenind la discutia de mai sus pot sa spun ca nu sunt nici magnat nici bancher, dar din experienta stiu ca echipamentele (de orice fel ar fi ele) se strica/uzeaza cand ti-e lumea mai draga. Particularizand cazul bateriei da mac vroiam sa spun ca nu asi ezita sa dau 590 lei pe ea stiind ca acest computer produce bani.
Spuneti-mi va rog, pentru cineva care cu siguranta nu o sa-i aplice macului book aceste strategii de “keeping alive”, se merita sa-l cumpere sau nu? O sa iasa prin el intr-un an?