O mica problema
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.11.07

Azi , am adaugat mai multe surse ( din lista mentionata de mirceahr). Pina aici , totul bun si frumos. Am mai sters din cele care nu imi faceau cu ochiul , am mai pastrat unele , cind primesc un sms si imi apre doar numarul de telefon , in format +40…. lucru care pina acum nu il mai facea. Iphonul e 1.1.1 OTB . Cineva la ora asta cu un sfat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

banuiesc ca ai adaugat mai multe surse adica upgrade la 1.1.3 firmware.
un sfat ar fi fost sa citesti tot postul: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/9516/P150/
acum ca idee chestia aia nu prea are fix din ce am incercat io. daca le schimbi pe toate cu +4 in fata o sa ai mesajele brici, dar cand te suna cineva nu o sa-ti afiseze numele ci numarul de telefon in format 07x xxx xxx. Asta in caz ca nu vin numerele de telefon cu ID-ul lor in format +407x xxx xxx (am niste numere de tel la care-mi apare numele daca ma suna).
Asta e.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.11.07

Green , gresesti , am rezolzolvat problema . Trebuie instalat ” Phone to name fix ” si setat pe 10 digits si mege perfect. Problema mea e alta . Acest program il aveam si inainte instalat , iar dupa adaugarea si scoaterea unor surse , programelul nu isi mai facea treaba ( desi imi arata ca e instalat )

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Scuze. Inseamna in acest caz ca:

“am adaugat mai multe surse ( din lista mentionata de mirceahr)” - linkuri de unde poti instala aplicatii (app)
“Am mai sters din cele care nu imi faceau cu ochiul , am mai pastrat unele” - aici banuiesc ca te referi la aplicatii

in acest caz probabil ca a aparut un conflict pe undeva si s-a sters ceva… o dezinstalare si o reinstalare ar fi trebuit sa-si faca treaba dupa cum cred ca s-a si intamplat
smile

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.