mufa..adaptor alimentatie…macbook
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.10.07

....nu reusesc sa gasesc in magazinul online ceea ce ma intereseaza. Am un macbook achizitionat in Australia unde ma aflu momentan la studii. Curand ma voi intoarce acasa, si voi avea nevoie de un adaptor de alimentare pentru prizele din Europa…stiu ca exista un set de mufe pentru calatorie sau se pot achizitiona si separat…as vrea sa stiu cat costa si de unde se poate cumpara asa ceva?...

Multumesc anticipat smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

un adaptor de la priza noastra la una americana e in jur de 10 ron.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
acca - 31 Ianuarie 2008 08:22 AM

....nu reusesc sa gasesc in magazinul online ceea ce ma intereseaza. Am un macbook achizitionat in Australia unde ma aflu momentan la studii. Curand ma voi intoarce acasa, si voi avea nevoie de un adaptor de alimentare pentru prizele din Europa…stiu ca exista un set de mufe pentru calatorie sau se pot achizitiona si separat…as vrea sa stiu cat costa si de unde se poate cumpara asa ceva?...

Multumesc anticipat smile

Dacă scoți ciocul acelui alimentator prin tragere în lungul șinei de prindere, vei putea pune un cablu din cel cu mufa în formă de 8, costă cam 3-4 lei.
Sau iei adaptor la priza europeană (nu știu cum sînt prizele din Australia, așa că ia-l de acolo, trebuie să fie).
Sau iei un cioc Apple european, de la distribuitorii Apple. Sînt scumpe, vreo 35-30 lei, parcă.

Cablul ăla e util oricum, am și eu, prelungește cablul alimentatorului.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.10.07

Multumesc frumos pentru ajutor. smile