Anti-gâriere pt. iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Strat de protecție anti-zgâriere pt iPhone.

http://www.uberpulse.com/us/2008/01/ces_08_protect_your_iphone_with_an_invisible_shield_video.php

Dacă se zgârie sa se dezlipește stratul de protecție - firma îți dă alt iPhone ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

daca ar avea si reprezentanta in Romania ce bine ar fi…

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Interesant….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

hmm..am auzit de draciile astea, dar comparativ cu “labele de helicophter” e intr-un strat mult mai subtire..
sincer demonstratia nu ma convinge.
altceva e cand mangai cu cheia sau pixu, si altceva e cand il porti cu chei in buzunar si alergi, sau porti blugi tramti si urci pe munte.. cheile sau ce ai tuin buzunar apasa altfel.. deci.. teoretic ca sa nu se poata rupa stratul acela, la genul de stres la care este supus materialul, ar trebui practic sa aiba macar jumate de cm .. sau sa fie dintr-un aliaj, nu plastic smile

in fine, americanii au boala asta sa isi promoveze produsele comparand cu diverse “tehnologii” .. si sincer US military nu cred ca ar da asa gen de informatii pt public. Parerea mea..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sunt total off topic, dar nu ma pot abtine: bai, oamenii de felul fetii aleia ma sperie crunt! Astia ori au inventat deja androizii, ori ceva e grav de tot cu ei.

Si ca sa fiu un pic si on topic: pare misto solutia. Insa, la naiba, oricum trebuie sa ai un pic de grija cu jucariile astea, si daca o faci nu ai nevoie de protectii suplimentare (care oricum strica din design-ul original).

‹‹ O mica problema      1.0.2 to 1.1.3 ››