2 din 2
2
book-urile Apple “nare” card reader !
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.06
George - 14 Februarie 2006 02:19 AM

Mai oameni buni, ati facut din tantar armasar. Eu am lucrat si la B1 si stiu ce se intampla. Cosmin face emisiunea ptr ca asta poate sa faca, daca ar fi dupa el ar face emisiuni de sport extrem. Nu e in nici un fel expert nici macar in windows, nu vorbim de altceva..

Asta era problema….el de fapt are alta meserie…
Dar asta nu consider ca e o scuza. Eu am un unchi in Constanta (el m-a invatat ce inseamna Apple) care intr-o perioada facea o rubrica de retromobil in cadrul unei emisiuni auto la TV Neptun. Desi e un pasionat al masinilor de epoca (ca si mine grin ) si stie aproape toata istoria auto, inaintea fiecarei emisiuni pierdea cateva ore documentanduse pe internet sau din carti. Pentru alea 15 minute de emisie pierde, (si eu pe langa el) cateva ore documentanduse.

Probabil asta nu se poate numi Profesionalizm, dar sigur se numeste RESPECT pentru cel ce te priveste, si pune baza (mai mult sau mai putin) in cea ce zici tu.

Asa ca cine il cunaoste pe Cosmin, sa-l roage sa se documenteze catusi de putin inainte de emisiune, daca nu, sa-și puna rolele in picioare, parapanta in spinare, si sa ne lase….
Amatorizmul lui face un mare deserviciu Apple-ului, care in lipsa altei promovari, poate fi luat de bun de “opinia publica”

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Mai oameni buni, ati facut din tantar armasar. Eu am lucrat si la B1 si stiu ce se intampla. Cosmin face emisiunea ptr ca asta poate sa faca, daca ar fi dupa el ar face emisiuni de sport extrem. Nu e in nici un fel expert nici macar in windows, nu vorbim de altceva. Si partea cu profesionisti in televiziunile romanesti mi se pare cea mai comica presupunere din ultimul timp. In televiziunile romanesti particulare (nu vorbesc de TVR ptr ca acolo nu am lucrat, chiar daca zvonurile circula) e o uriasa colectie de incompetenta, prostie si infatuare. In toate compartimentele. E tot adevarat ca inca mai exista cativa profesionisti dar sunt mai putin de 10 pe partea redactionala. Sunt ceva mai multi oameni priceputi in compartimentele tehnice. Dar nici acolo nu sunt foarte multi. Totul e facut pe genunchi, sub deviza “lasa ca merge”. Se spune ca nu e viata ca in televiziune, dar nu mai e valabil, ca nu mai ai cu cine. Daca vi se ofera vreodata un post in TV sa nu va duceti orice s-ar intampla :D Inca mai am de luat un salariu de la B1 dupa 2 ani jumate smile SI nu cred sa-l mai vad vreodata. Cu privire la televiziunile de afara, in principiu e adevarat ca mai toti sunt profesionisti, dar am vazut si exceptii care sa confirme regula. Cine a lucrat pe la Big Brother de ex stie despre ce vorbesc…

Revenind la oile noastre, nu mi se pare normal sa ai pretentii de la o emisiune de IT romaneasca . Poate pentru game reviews…

iată un alt om de presă cu părerea proastă despre presă... adevărul este că singura presă cu adevărat liberă a fost între 22 dec. 1989 pînă prin 1993. apoi au fost trusturi de presă și lupta dintre ele pt acapararea minților.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.06

Mai oameni buni, ati facut din tantar armasar. Eu am lucrat si la B1 si stiu ce se intampla. Cosmin face emisiunea ptr ca asta poate sa faca, daca ar fi dupa el ar face emisiuni de sport extrem. Nu e in nici un fel expert nici macar in windows, nu vorbim de altceva..

Asta era problema….el de fapt are alta meserie…
Dar asta nu consider ca e o scuza. Eu am un unchi in Constanța (el ma învatat ce inseamna Apple) care într-o perioadă făcea o rubrică de retromobil in cadrul unei emisiuni auto la TV Neptun. Deși e un pasionat al mașinilor de epoca (ca si mine grin ) si stie aproape toata istoria auto, inaintea fiecarei emisiuni pierdea cateva ore documentânduse pe internet sau din carți. Pentru alea 15 minute de emisie pierdea, (si eu pe langa el) cateva ore documentanduse.

Probabil asta nu se poate numi Profesionalism, dar sigur se numește RESPECT pentru cel ce te privește, si pune baza (mai mult sau mai putin) in cea ce spui tu.

Așa că cine îl cunaoște pe Cosmin, să-l roage să se documenteze catusi de puțin înainte de emisiune, daca nu, sa-și puna rolele in picioare, parapanta în spinare, și să ne lase….
Amatorismul lui face un mare deserviciu Apple-ului, care in lipsa altei promovari, poate fi luat de bun de “opinia publica”

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
psergiu - 14 Februarie 2006 02:28 AM

Emisiunea aia de la TVR1 prin 90,91,92 in care dadeau si programe de Spectrum sa le inregistrezi pe cas’ era cea mai beton. Alta mai buna nu am vazut de atunci.

HAHAHA, aveam telecolor pe atunci (avea celebra iesire cu 5 pini la fel ca si casul ala rusesc maro ce-l foloseam cu toti), era o placere deosebita chiar si sa te uiti la ele, dar in cercul de prieteni se tragea in 4-5 iesiri poate poate iese una buna… desigur cand ne-a apucat febra “interviurilor” dupa ce am dat peste un microfon mai vechi toate casetele au fost suprascrise… (interviurile la Navodari chiar si fara caseta erau cel mai popular mod de agatat si aflat detalii personale…)
Eu imi aduc aminte ca era ceva pe BASIC de pe HC, dar poate am amintiri false LOL
sorry pentru offtopic.

cumva emisiunea de pe B1 se numeste Upgrade? ca am vazut si eu cateva din plictiseala dar mi se facea repede greata…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2