Mai oameni buni, ati facut din tantar armasar. Eu am lucrat si la B1 si stiu ce se intampla. Cosmin face emisiunea ptr ca asta poate sa faca, daca ar fi dupa el ar face emisiuni de sport extrem. Nu e in nici un fel expert nici macar in windows, nu vorbim de altceva..
Asta era problema….el de fapt are alta meserie…
Dar asta nu consider ca e o scuza. Eu am un unchi in Constanta (el m-a invatat ce inseamna Apple) care intr-o perioada facea o rubrica de retromobil in cadrul unei emisiuni auto la TV Neptun. Desi e un pasionat al masinilor de epoca (ca si mine ) si stie aproape toata istoria auto, inaintea fiecarei emisiuni pierdea cateva ore documentanduse pe internet sau din carti. Pentru alea 15 minute de emisie pierde, (si eu pe langa el) cateva ore documentanduse.
Probabil asta nu se poate numi Profesionalizm, dar sigur se numeste RESPECT pentru cel ce te priveste, si pune baza (mai mult sau mai putin) in cea ce zici tu.
Asa ca cine il cunaoste pe Cosmin, sa-l roage sa se documenteze catusi de putin inainte de emisiune, daca nu, sa-și puna rolele in picioare, parapanta in spinare, si sa ne lase….
Amatorizmul lui face un mare deserviciu Apple-ului, care in lipsa altei promovari, poate fi luat de bun de “opinia publica”