dezamagire cu leopardul
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: bucuresti
Macuser din: 01.02.08

am un iMac de scurt timp si numai probleme am cu el.initial a avut sistemul tiger ..ok..pana in momentul in care i-am instalat windows si nu mai intra in mac nicicum iar in windows isi pierdea imaginea…tot ecranul negru desi programele rulau .pasul 2 a fost dus la service ptr update leopard shi reinstalare “profesional” windows…ei bine a inceput sa se blocheze shi in mac nu numai in windows.ultimul pas a fost sa cumpar tot sistemul leopard si sa scot windowsul ( dei am mare nevoie shi de el) shi…surpriza…se blocheaza shi la cele mai banale comenzi de genul vazut pozele lui de desk.ce poate avea?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Daca tot ai fost la service, cred ca ei iti pot spune mai bine ce are, in loc sa reinstaleze sistemul.
Pot fi RAM-ul, chip-ul video, procesorul sau hard-disc-ul, deci e aproape imposibil sa poti fi ajutat(a) aici, pe forum.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
elly - 01 Februarie 2008 10:07 AM

am un iMac de scurt timp si numai probleme am cu el.initial a avut sistemul tiger ..ok..pana in momentul in care i-am instalat windows si nu mai intra in mac nicicum iar in windows isi pierdea imaginea…tot ecranul negru desi programele rulau .pasul 2 a fost dus la service ptr update leopard shi reinstalare “profesional” windows…ei bine a inceput sa se blocheze shi in mac nu numai in windows.ultimul pas a fost sa cumpar tot sistemul leopard si sa scot windowsul ( dei am mare nevoie shi de el) shi…surpriza…se blocheaza shi la cele mai banale comenzi de genul vazut pozele lui de desk.ce poate avea?

Greu de dat verdict așa, din cele ce spui. Pot fi multe cauze, de soft sau de hard. Nu e clar ce au făcut cei de la service. Care service? Nu cred că iStyle ori Noumax ți-ar fi returnat un mac care nu merge, fără măcar să-ți spună ce are dacă are.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Și apple sunt tot calculatoare,se strică și ele,eu numai ce am schimbat bateria la un macbook cumpărat de câteva săptămâni,pe această cale mulțumesc și laud Noumax pentru promptitudine.Nu trebuie să te enervezi chiar așa,se rezolvă tot numai să știi cauza.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015