1 din 2
1
Garantie iPod
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.08

Un iPod cumparat din SUA beneficiaza de garantie in Romania? Daca da, cat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de obicei 1 an
scrie pe certificatul de garantie

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.08

Multzam

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Un produs Apple din SUA NU beneficiaza de garantie in Romania. . . cel putin nu standard.

Cumperi produsul si ai o garantie inclusa de 90 de zile de la data cumpararii produsului. Garantia se acorda pe baza facturii de cumparare
  Ai sansa insa sa iti cumperi separat garantie (garantia - “AppleCare Protection Plan” este internationala).

I.E.
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?node=home/shop_mac/mac_accessories/applecare_dotmac

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07
Ǻﭏdяei - 10 Februarie 2008 02:40 AM

Un produs Apple din SUA NU beneficiaza de garantie in Romania. . . cel putin nu standard.

Cumperi produsul si ai o garantie inclusa de 90 de zile de la data cumpararii produsului. Garantia se acorda pe baza facturii de cumparare
  Ai sansa insa sa iti cumperi separat garantie (garantia - “AppleCare Protection Plan” este internationala).

I.E.
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?node=home/shop_mac/mac_accessories/applecare_dotmac

uite internaţionala…nu-i internaţionala smile ...sau cel puţin România nu e înscrisă în conceptul lor de “garanţie internaţionala”.De era un vis prea frumos păcat că l-am destrămat LOL  wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Cel mai bine se sună la cei autorizați.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

şi pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Stai putin apple care, e una, garantia internationala e alta.Daca cumperi un ipod din state, si ai probleme cu el, te duci cu el la garantie si in Ro daca ai pastrat chitanta/factura de la magazin, si este valabil pt. orice produs Apple cumparat din state mai putin iphone, toate beneficiaza de garantie internationala.
Din cate stiu eu apple care este valabil numai in tarile unde Apple este ‘oficial’

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
mirceahr - 10 Februarie 2008 09:30 PM

Stai putin apple care, e una, garantia internationala e alta.Daca cumperi un ipod din state, si ai probleme cu el, te duci cu el la garantie si in Ro daca ai pastrat chitanta/factura de la magazin, si este valabil pt. orice produs Apple cumparat din state mai putin iphone, toate beneficiaza de garantie internationala.
Din cate stiu eu apple care este valabil numai in tarile unde Apple este ‘oficial’

aşa e parcă citisem pe la vânzări…spunea cineva ceva de garanţie internaţională...şi se referea la ipod touch că are un an…am intrat de tot in ceaţă  blank stare

LE : am ieşit din ceaţă....ai dreptate este posibil ca iPodurile să aibă un an garanţie internaţională....deşi ce citisem la Vânzari mă face să cred că doar Touch-urile au….oricum eu ma adresam lui Ǻﭏdяei zicea ca iPodurile din USA n-au garanţie aici si sugera Apple Care drept alternativă, şi îi arătam că nu este aplicabil în Ro smile

[ Modificat: 10 Februarie 2008 10:16 PM de B-u-B-u ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Pe cuvint de pionier: orice iPod, cumparat de oriunde, are garantie si in Romania, 1 an de zile de la data cumpararii.
E necesar doar sa aveti o dovada scrisa, palpabila, a cumpararii, factura, bon de casa, etc.
Verificarea numarului serial pe site-ul apple.com, pentru a dovedi vechimea, nu se pune.
Am schimbat recent 2 iPod-uri, cumparate din Marea Britanie si USA. A durat 3-4 saptamini, dar s-a schimbat.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

... în schimb cine și-a cumpărat din străinătățuri în plus față de garanția standard și o extensie suplimentară de garanție numită AppleCare - a dat banii degeaba pe acea extensie de garanție ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.08

Eu am un iPod Touch 8GB luat din Franta… la care mi s-a stricat casca stanga, zbarnaie. Nu stiu daca se merita sa merg pana la iStyle. Cat e o pereche de cati Apple?
Poza: http://flickr.com/photos/neasteflorin/2325643325/

[ Modificat: 15 Martie 2008 11:22 PM de neasteflorin ]
 Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Inainte sa te duci, incearca sa pui casca la gura si sa “sugi” membrana ca si cum ai trage-o spre tine. Nu fac misto, unori isi revine asa.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Minunat! Chiar functioneza! Ma intreb cat o sa dureze pana o sa inceapa sa fasaie din nou.

Apropo:
ma662g/a
Apple iPod Earphones
121,45 RON (cu TVA)
http://www.istyle.ro/categorie.php?id=140

Mi se pare foarte mult pentru calitatea nu tocmai exceptionala. De banii astia iti iei niste casti Sony cat de cat.

[ Modificat: 15 Martie 2008 11:42 PM de neasteflorin ]
 Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

iarasi a inceput sa fasaie…  :(

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
neasteflorin - 16 Martie 2008 02:53 PM

iarasi a inceput sa fasaie…  :(

Mai fa-i un “blow”  excaim

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

1 din 2
1